aegon hypotheek oversluiten Breda

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten Breda

Waar vind u de allerlaagste rente en beste condities voor uw hypotheeklening? Houdt meer geld over. U wilt betere voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten bij u in Breda?

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten? U zoekt een gespecialiseerde hypotheekadviseur? Waar vind u de allerlaagste rente en beste condities voor uw hypotheeklening bij u in de regio Bieberg, IJpelaarseind, IJpelaar, Roosberg, Ulvenhout, Kerkeind, Eikberg, Bavel, Pennendijk, Tervoort en Breda?

Oversluiten van uw hypotheeklening heeft zoveel pluspunten

Oversluiten heeft verschillende voordelen. Onze hypotheekadviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Breda.

Is oversluiten voordelig voor U in Breda?

Voorkom de valkuilen en laat onze adviseur uw situatie bekijken. Krijg gratis advies!

Een Aflossingsvrije hypotheek oversluiten? Waar de bank ook naar zal kijken is de hoogte van de hypotheeklening die in relatie staat tot de waarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar een andere bank komt dan ook vaak voor doordat uw huis een stuk minder waard is dan het hypotheekbedrag. Een goede hypotheekadviseur kan u zeker daar in helpen om te bekijken of u uw hypotheek kunt oversluiten.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Hier vind u een goed beeld van alle hypotheeklening soorten en hypotheeklening vormen

Een hypotheek is een lening waarmee u een woning of bedrijfsruimte kunt kopen. Het appartement is de garantie van de lening. Welke verschillende soorten hypotheken kan ik aangaan? Aftrek van uw hypotheekrente is sinds 2013 alleen nog mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheeklening geldt sinds 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Wilt u gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? De aftrek voor leningen geldt sinds 2013 met een looptijd van minimaal annuïtair in maximaal 360 maanden volledig worden afbetaald. De 2 hypotheekvormen welke aan deze eisen voldoen zijn:

Op initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur gesticht. Dit wordt de SEH genoemd. De SEH begeleid consumenten bij het vinden van deskundig advies over hypotheken. Zij doet dit door hypotheekadviseurs die aantoonbaar voldoende kennis en ervaring hebben op het gebied van advies over hypotheken een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft consumenten de zekerheid dat de hypotheek adviseur oordeelkundig is. Je wordt dan natuurlijk ook niet zomaar door de SEH erkend als hypotheek adviseur. De eisen gaan heel ver, er moeten een paar belangrijke diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te behouden moet de adviseur ieder jaar een opleiding volgen om zijn kennis te actualiseren.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan ook een essentieel punt. Dit betekent dat SEH zich aan bepaalde gedragsregels houden.

De gedragsregels op een rij:

Bij een gedegen advies word u helder verteld wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheek. Incorrecte en misleidende info of erger, geen volledige info is uit den boze. Altijd houdt de hypotheek adviseur rekening met het belang van zijn client.

de hypotheek adviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheek adviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

Geheimhouding gegevens klanten.

bij een geschilpunt zal de hypotheek adviseur zich onderwerpen aan Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheek adviseur kan zijn erkenning door de SEH verliezen als die zich niet houdt aan deze bovenstaande regels. Om Erkend Hypotheekadviseur te kunnen worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Alles over belastingen: de vakgebieden gaan over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomst perspectief: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financiering: dat kunnen zijn verschillende soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bent u getrouwd of is er een samenwoningscontract en hoe zit het met het eigendom van het appartement.

De hypotheek adviseur die dit uitgebreide examen gehaald heeft moet tevens nog kunnen aantonen dat deze tenminste 1 jaar als adviseur gewerkt heeft. Hierbij moet de hypotheekadviseur tenminste 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Bovendien dienen Erkend Adviseurs gespecialiseerd in hypotheken ieder jaar een opfrissingscursus te volgen om hun competentie op peil te houden.