hypotheek oversluiten kosten in Breda

Hypotheek oversluiten berekenen Breda

U bent op zoek naar een ‎Hypothecaire lening met de laagste rente en beste condities? U wilt net zoals vele anderen uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? U wilt meer aantrekkelijke voorwaarden? Neem dan contact met ons op

Uw hypotheek oversluiten berekenen bij u in Breda?

U gaat de Hypotheek oversluiten berekenen? U bent op zoek naar een deskundige hypotheekadviseur? U bent op zoek naar een ‎Hypothecaire lening met de laagste rente en beste condities bij u in de regio Bieberg, IJpelaarseind, IJpelaar, Roosberg, Ulvenhout, Kerkeind, Eikberg, Bavel, Pennendijk, Tervoort, Anneville, Geersbroek, Bolberg, Gouwelaar, Hout, Notsel, Rakens, Valkenburg, Baarschot, Lage Aard, Lijndonk, Overa, Dorst, Effen, Teteringen en Breda?

Verlaag uw maandelijkse kosten

U wilt net zoals vele anderen uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? De hypotheek adviseur kan u daar veel over vertellen bij u in Breda

Is oversluiten lonend ook voor u in Breda?

Voorkom de valkuilen en laat onze hypotheek adviseur uw situatie bekijken. Vraag om een gratis advies!

Hypotheek oversluiten berekenen? Dit moet u weten. Een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarin voor elke termijn het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, inclusief rente en aflossing per termijn, gelijk is, en tevens aan het einde van de looptijd de gehele lening is terugbetaald. Per maand bestaat uw betaling uit gedeelte rente en aflossing. Omdat u afbetaald, gaat u wel minder rente en steeds meer aflossing betalen. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor aftrek van uw hypotheekrente. Het nettobedrag stijgt geleidelijk, omdat een steeds groter gedeelte van de maandelijkse kosten uit aflossing bestaat. Bijgevolg is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Op initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgericht. Dit wordt de SEH genoemd. De SEH helpt de consument bij het zoeken van oordeelkundig hypotheekadvies. Zij doet dit door hypotheekadviseurs die aantoonbaar voldoende kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft de consument de garantie dat de hypotheekadviseur in kwestie oordeelkundig is. De erkenning is persoonsgebonden. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient de vereiste diploma’s te halen en te voldoen aan bepaalde eisen. Om de erkenning te kunnen houden dient de adviseur ieder jaar een opleiding te volgen om zijn kennis te actualiseren.

Bij de erkenning hoort het accepteren van de zogeheten beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. U bent hierdoor verzekerd dat de regels worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De belangrijkste regels zijn:

Bij een gedegen advies zal u eenvoudig worden uitgelegd welke de financiele en fiscale gevolgen zijn bij het afsluiten van een hypotheek. Verkeerde en misleidende info of nog erger, onvolledige info is uit den boze. Ten alle tijden houdt de hypotheekadviseur rekening met het belang van zijn client.

de hypotheekadviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan.

de hypotheekadviseur houdt gegevens van clienten altijd geheim.

de hypotheekadviseur onderwerpt zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Als een hypotheekadviseur zich niet aan de regels zou houden, loopt hij kans zijn erkenning te verliezen. Om Erkend Hypotheekadviseur te worden, moeten adviseurs gespecialiseerd in hypotheken een examen bij de SEH afleggen.

De volgende onderwerpen komen hier aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De verschillende type verzekeringen: dat zijn eigenlijk alle soorten verzekeringen die te maken hebben met de hypotheek zoals levensverzekering en schadeverzekering.
voorziening voor de toekomst: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financiering: diverse leenvormen en begrotingen.
recht: bent u gehuwd of heeft u een samenwoningscontract en op wiens naam staat het huis.

De hypotheekadviseur die dit strenge examen heeft gehaald moet tevens nog aantonen dat deze minimaal 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam is. Daar nog bovenop moet de adviseur ook nog eens minimaal 50% van zijn tijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit allemaal ben je een erkende hypotheekadviseur en ben je ook nog eens verplicht elk jaar een opleiding te volgen om bij te blijven en je vakkennis voldoende op peil te houden.