Hypotheek oversluiten Anneville

U bent op zoek naar een hypotheeklening met de meest voordelige rente en allerbeste condities? U wilt geld besparen aan het eind van de maand? U wilt een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Anneville?

U gaat een goedkope hypotheek oversluiten? Weet u al door welke hypotheekadviseur? U bent op zoek naar een hypotheeklening met de meest voordelige rente en allerbeste condities bij u in de regio Geersbroek, Gouwelaar, Pennendijk, Rakens, Ulvenhout, Valkenburg, Eikberg, Roosberg, Notsel, Bieberg, Snijders-Chaam, Bavel, Breda, Bolberg, Kerkeind, Klooster, Heerstaaien, Lage Aard, Hooge Aard, Tervoort, IJpelaar, IJpelaarseind, Lijndonk, Dassemus, Kalishoek en Anneville?

kosten oversluiten hypotheek in Anneville

Oversluiten kost altijd geld. Er komen altijd kosten bij kijken. Hoe hoog die zijn is afhankelijk op het moment wanneer u gaat oversluiten en bij wat voor geldverstrekker u zit. Bovendien zijn er de gebruikelijke andere kosten.

U wilt geld besparen aan het eind van de maand?

U wilt geld besparen aan het eind van de maand? Met onze hypotheekadviseur zal u absoluut de beste informatie verkrijgen bij u in Anneville

Pluspunten van het oversluiten van uw hypotheeklening

Afhankelijk van uw hypotheek heeft oversluiten vele voordelen voor u. Onze adviseur kan u daar een goed advies over verstrekken. Neem contact op met onze adviseurs in Anneville.

Is oversluiten lonend voor u in Anneville?

Voorkom problemen en laat onze hypotheekadviseur naar uw situatie kijken. Krijg gratis een gedegen advies!

het is een ontwikkeling van:

ing hypotheek oversluiten in Anneville

Om een hypotheeklening over te sluiten aan het eind van een rentevaste termijn hoeft u niet van woning te veranderen. Maar natuurlijk ook wanneer u een betere rente krijgen kunt bij een andere geldverstrekker. Het kan ook gebeuren dat de hypotheeklening die u nu heeft een stuk minder passend bij u is dan een andere hypotheeklening.

Om een helder beeld te krijgen of uw hypotheeklening nog passend is voor u zijn er speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die u een onafhankelijk beeld kunnen geven welke de allerbeste keuze bij u is. Bel voor een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.
Er zitten wel kosten aan vast bij het oversluiten. Denk bijv. aan een boeterente bij een al lopende hypotheeklening. Enkel en alleen als u besluit over te gaan stappen naar een andere hypotheek bij een rente herziening zal er geen sprake kunnen zijn van een boeterente.

Aflossingsvrije hypotheeklening

Een aflossingsvrije hypotheek kunt u niet altijd ongewijzigd meenemen als u de hypotheek oversluit. Veel geldverstrekkers hanteren sinds augustus 2011 de regel dat een aflossingsvrije hypotheek niet boven de 50% van de waarde van uw woning mag zijn, ook nadat u hiervoor al een hoger aflossingsvrij deel had. Er zijn ook hypotheekverstrekkers die extra ruimte kunnen bieden. Informeer eens bij uw hypotheekverstrekker of hypotheek adviseur wat voor methodes er voor uw hypotheek.

Spaarhypotheek

Voor degene met een spaarhypotheek heeft het in de regel geen nut om naar een lagere rente over te gaan. Wat er dan gebeurd is dat er dan een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op gaat volgen. Wat wel in de regel gelijk kan blijven zijn de bruto lasten. Vanwege een lagere hypotheekrenteaftrek zullen bij een lagere rente uw netto lasten in de regel weer oplopen. Vraag bijgevolg ten alle tijden advies bij een degelijke hypotheekadviseur.

Waar de hypotheekverstrekker natuurlijk naar zal kijken is hoe hoog uw hypotheek is en hoe dit in verhouding staat tot de marktwaarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker komt regelmatig voor doordat uw woning een stuk minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Uw hypotheek adviseur kan bekijken of oversluiten aan te vragen is.

Uw Hypotheek oversluiten? Een Overzicht van Hypotheeklening Soorten En Hypotheeklening Vormen

Een hypotheek is een lening waardoor u een woning of bedrijfsruimte kunt gaan kopen. Voor de lening is een onderpand nodig in de vorm van een huis. Welke Type Hypotheekleningen Zijn Er? Hypotheekrenteaftrek is sinds 2013 alleen nog aan te vragen bij een beperkt soorten recht.

Alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheeklening geldt sinds 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Hypotheekrenteaftrek wil iedereen wel gebruik van maken? De aftrek voor dit soort leningen geldt sinds 2013 met een looptijd van minimaal annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. De twee hypotheekvormen die aan deze vereisten voldoen zijn:

Indien er voor elke periode het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, de som van rente en aflossing per tijdsduur, hetzelfde is, en uiteindelijk aan het eind van de geldigheidsduur het gehele bedrag is terugbetaald, spreekt men van een annuïteitenhypotheek. Per maand betaald u een gedeelte rente en aflossing. Omdat u aflost, gaat u wel veel minder rente en steeds meer aflossing betalen. Aangezien het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor aftrek van de hypotheekrente. Het grootste gedeelte van de maandelijkse lasten gaat uit de aflossing bestaan waardoor het nettobedrag gaat stijgen. Daardoor is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u elke maand een afgesproken bedrag afbetaald en de maandelijkse rente hierdoor daalt. Het totale maandelijkse bedrag daalt daardoor ook elke maand.

Geen hypotheekrenteaftrek bij andere hypotheekvormen sinds 2013
Heeft u sinds 2013 een andere vorm van hypotheeklening gemaakt dan een annuïtaire of lineaire hypotheeklening? Dan komt u niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Dit heeft te maken met het feit dat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afgelost. Dit zijn de volgende hypotheekvormen waar het om gaat in dit geval :

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen gemaakt voor 2013 en wel hypotheekrenteaftrek hebben
Als u één van de hierboven genoemde hypotheekleningen heeft gemaakt voor 2013, dan blijft de aftrek van uw hypotheekrente voor u gelden. Natuurlijk ook als u besluit te gaan verhuizen of uw hypotheeklening oversluit. Dit is de reden dat de meeste hypotheekverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Wilt u uw hypotheek verhogen? Indien u wilt verhogen moet u wel met de nieuwe hypotheekregels rekening houden.

Hypotheekleningen die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van uw hypotheekrente. Is uw hypotheeklening na 30 jaar niet helemaal afgelost? Dan gaan uw netto maandlasten weer stijgen. ing hypotheek oversluiten in Anneville

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Deskundig advies over hypotheekleningen is belangrijk voor de consument en de SEH helpt daarbij. Enkel en alleen adviseurs met bewezen kennis van zaken over alle verschillende hypotheekvormen mogen in aanmerking komen bij de SEH om advies over hypotheken te mogen geven.

Deze goedkeuring geeft consumenten de zekerheid dat de hypotheekadviseur in kwestie deskundig is. Je wordt dan natuurlijk niet voor niets door de SEH erkend als hypotheekadviseur. De vereisten gaan heel ver, er moeten een aantal belangrijke diploma’s behaalt worden. En ieder jaar moet de adviseur een cursus volgen om op de hoogte te blijven.

Bij de goedkeuring hoort het accepteren van de beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Dit houdt in dat SEH zich aan de gedragsregels confirmeren.

De belangrijkste gedragsregels zijn:

De hypotheekadviseur zal een verantwoord advies geven en maakt hierin duidelijk wat voor financiele, juridische en fiscale gevolgen van belang zijn. De hypotheekadviseur verstrekt geen onvolledige, oneerlijke of onjuiste informatie. De hypotheekadviseur zal rekening houden met de belangen van de consument.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waar de hypotheekadviseur zich aan zal houden.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

de hypotheekadviseur houdt gegevens van klanten altijd geheim.

de hypotheekadviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn goedkeuring door de SEH kwijtspelen als die zich niet houdt aan de bovenstaande gedragsregels. Wie erkend wil worden bij de SEH zal een examen af moeten leggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

belastingen: dit gaat over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomstvoorzieningen: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat gaat over de diverse soorten begrotingen en leenvormen.
recht: bijv. het onderscheid tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

De hypotheekadviseur die dit moeilijke examen heeft gehaald moet tevens nog kunnen aantonen dat deze minimaal 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam is. Hierbij moet de hypotheekadviseur minimaal 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit alles ben je eindelijk een erkende hypotheekadviseur doch ben je ook nog eens verplicht ieder jaar een opleiding te volgen om bij te blijven en je competentie voldoende op peil te houden.

ing hypotheek oversluiten in Anneville

Met kosteloze telefonische advies!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van uw hypotheeklening neemt u een andere hypotheek waar u uw nog bestaande hypotheek mee afbetaald. U kunt een goedkope nieuwe hypotheek bij dezelfde geldverstrekker aangaan, en in principe is het soms een stuk voordeliger het bij een andere geldverstrekker over te sluiten, in de regel doet men dat vanwege dat de maandelijkse kosten voordeliger zijn voor u.

Er zitten diverse extra kosten aan het oversluiten van uw hypotheek. Hoezo dan wel gaan voor het oversluiten van uw hypotheek? Dat heeft te maken met als de hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheek. Het kan u veel geld besparen op de maandelijkse lasten. Het is daardoor ook belangrijk om de kosten en de voordelen tegen elkaar af te wegen, voordat u een beslissing gaat maken.
Degene die advies van een hypotheekadviseur wilt ontvangen zal er voor moeten betalen. Het is dan natuurlijk ook een secuur werkje en u wilt zeker weten dat het allemaal klopt. Dat het geld kost is duidelijk doch ga niet uitsparen op een goede hypotheekadviseur. Ze adviseren u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle relaties die nodig zijn om het voordelig voor u te verzorgen.
ing hypotheek oversluiten in Anneville
ing hypotheek oversluiten in Anneville
ing hypotheek oversluiten in Anneville

Wat onze klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

De hypotheekadviseur die wij hebben geraadpleegd heeft ons hele degelijke informatie gegeven. Op dat moment was het niet mogelijk om onze hypotheeklening over te sluiten en wanneer we dat hadden uitgevoerd was er bij ons een groot financieel probleem ontstaan met meerdere extra kosten. We zijn dan natuurlijk heel tevreden dat we dit van tevoren even te horen kregen van de hypotheekadviseur. Nu weet ik bovendien hoe ik mijn omstandigheden wel kan aanpassen om mijn hypotheeklening zo goed mogelijk over te sluiten. Ik raad het iedereen aan om van tevoren even met de hypotheekadviseur in Anneville eerst alles goed te analyseren. Je hebt echt een specialist hiervoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro er dankbaar voor.
ing hypotheek oversluiten in Anneville
Isa
Tevreden klant. Woonachtig in de buurt van Anneville
5/5
Een ervaren hypotheekadviseur. Hypotheekadvies is leerzaam. Bij vragen over de zaken die nog onduidelijkheid scheppen zijn ze ten alle tijden bereikbaar. Het complete proces van een nieuwe hypotheeklening bij de aankoop van een nieuw huis is perfect geregeld. Het enige wat ik nog wilde zeggen is wanneer je in Anneville zit je zeker met deze hypotheekadviseur moet gaan praten.
ing hypotheek oversluiten in Anneville
Eva
familie. Ik Woon in de buurt van Anneville
5/5
Hele goede service, zeer snelle analyse. Ondanks het feit dat er een aantal lastige problemen die we tegenkwamen heeft de hypotheekadviseur ervoor kunnen zorgen dat onze hypotheek goed voor ons is over gesloten.
ing hypotheek oversluiten in Anneville
Finn
Happy klant. Ik zit in Anneville
5/5
We hadden geen keus en moesten met spoed handelen vanwege de omstandigheden en onze adviseur heeft ons daar heel snel in geholpen. Ze waren ten alle tijden bereikbaar en door de goede raad kon de ‎hypothecaire lening snel worden afgesloten. Ben nog steeds wel onder de indruk van de ervaring.
ing hypotheek oversluiten in Anneville
Senn
Tevreden familie. Ik zit in Anneville
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten Anneville