Hypotheek oversluiten Bavel

Bij wie vind u de allerlaagste rente en beste condities voor uw ‎Hypothecaire lening? U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheeklening verlagen? U wilt een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Bavel?

Hypotheek oversluiten? Weet u al door welke adviseur? Bij wie vind u de allerlaagste rente en beste condities voor uw ‎Hypothecaire lening bij u in de regio Kerkeind, Eikberg, Roosberg, Tervoort, Bolberg, IJpelaar, IJpelaarseind, Lijndonk, Lage Aard, Breda, Anneville, Dorst, Bieberg, Baarschot, Ulvenhout, Geersbroek, Hooge Aard, Pennendijk, Molenschot, Valkenburg, Gouwelaar, Rakens, Snijders-Chaam, Klooster, Teteringen en Bavel?

oversluiten hypotheek in Bavel

Oversluiten kost altijd geld. Er komen altijd kosten bij kijken. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke geldverstrekker u zit. In ieder geval zitten er altijd standaard kosten aan vast.

Verlaag uw maandelijkse kosten

U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheeklening verlagen? Met onze adviseurs krijgt u alle info die u hiervoor nodig heeft bij u in Bavel

Pluspunten van het oversluiten van uw hypotheeklening

Oversluiten geeft extra garantie over uw maandelijkse lasten. Onze hypotheek adviseur kan u daar een goed advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Bavel.

Is oversluiten voordelig ook voor u in Bavel?

Voorkom problemen en laat onze hypotheekadviseur naar uw situatie kijken. Krijg zonder extra kosten een gedegen advies!

bedraagt een bijdrage van:

abn amro oversluiten hypotheek Bavel

Wie wil kiezen voor de allerlaagste rente en hierdoor een hypotheeklening ergens anders wil oversluiten hoeft niet te gaan verhuizen aan het einde van de rentevaste tijdvak. Of vanwege dat u onderhand bij uw huidige hypotheekverstrekker of bij een andere geldverstrekker een betere rente kan krijgen. Het kan ook gebeuren dat de hypotheeklening die u nu heeft veel minder passend bij u is dan een andere hypotheeklening.

Onafhankelijke hypotheekadviseurs kijken graag met u mee of uw hypotheeklening nog passend is voor u of dat u goedkoper uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Een afspraak is simpel te maken om deze aparte opties te bekijken.
U maakt wel kosten voor het oversluiten. U kunt bijv. te maken krijgen met boeterente, als u uw lopende hypotheeklening laat wijzigen of omdat u gaat stoppen bij uw huidige bank. Maakt u een overstap op het moment van renteherziening, dan hoeft u de boeterente niet te betalen.

De Aflossingsvrije hypotheek

Bij het oversluiten van een hypotheeklening dient u er rekening mee houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening over het algemeen niet ongewijzigd mee kan verhuizen. Dit is vanwege dat de meeste geldverstrekkers vanaf augustus 2011 de regel gebruiken dat bij een aflossingsvrije hypotheeklening de waarde van uw appartement niet boven de 50% mag zijn, ook nadat u hiervoor al een hoger aflossingsvrij deel had. Er zijn ook hypotheekverstrekkers die extra ruimte zullen bieden. Een ervaren hypotheekadviseur mag u daar ruim voldoende info over geven.

Spaarhypotheek

Voor iemand met een spaarhypotheek heeft het veelal geen nut om naar een lagere rente over te sluiten. Een lagere rente heeft dan bovendien veelal een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit wordt rentedempende werking genoemd. Uw bruto lasten zullen meestal gelijk blijven. Uw netto lasten kunnen bij een lagere rente vaak oplopen vanwege een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag het uw hypotheekadviseur.

Waar de bank natuurlijk ook naar zal kijken is de hoogte van de hypotheeklening die in relatie staat tot de waarde van de woning. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar de andere geldverstrekker komt maar al te vaak voor omdat uw appartement een stuk minder waard is dan het hypotheekbedrag. Een top adviseur kan u zeker daar in adviseren om te kijken of u uw hypotheeklening kunt oversluiten.

Uw Hypotheek oversluiten? Bij ons krijgt u een prima samenvatting van alle hypotheeklening soorten en hypotheeklening vormen

Als u een woning of bedrijfsruimte wilt gaan kopen en geld daarvoor moet lenen dan heet dat een hypotheeklening. Voor de lening is een garantie benodigd in de vorm van een huis. Welke Type Hypotheken Bestaan Er? Vanaf 2013 heeft u bij een beperkt aantal soorten recht op aftrek van uw hypotheekrente.

Alleen bij een annuïtaire en lineaire hypotheeklening geldt vanaf 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Wilt u ook gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? Vanaf 2013 geldt de aftrek alleen voor leningen die tijdens de looptijd ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. Deze twee hypotheekvormen die aan deze vereisten voldoen zijn:

Een annuïteitenhypotheek is een hypothecaire lening waarin voor elke termijn het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat het volledige bedrag, inclusief rente en aflossing per termijn, gelijk is, en tevens aan het einde van de geldigheidsduur de gehele lening is afbetaald. Per maand bestaat uw betaling uit gedeelte rente en aflossing. Omdat u aflost, betaalt u steeds minder rente en steeds meer aflossing. Omdat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor aftrek van de hypotheekrente. Het nettobedrag stijgt gestaag, omdat een steeds groter gedeelte van de maandlasten uit terugbetaling bestaat. Daarom is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Per maand betaalt u een vast bedrag aan terugbetaling, waardoor het te betalen bedrag aan rente maandelijks daalt. Het totale maandelijkse bedrag daalt daardoor tevens elke maand.

Geen aftrek van uw hypotheekrente bij de andere hypotheekvormen vanaf 2013
Indien u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheeklening maar een andere hypotheek heeft afgesloten komt u niet in aanmerking voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit komt vanwege dat deze type leningen niet maandelijks en binnen 30 jaar worden afgelost. Het gaat om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Hypotheekrenteaftrek voor leningen afgesloten vóór 2013
De aftrek van hypotheekrente is enkel en alleen nog geldig als u een van de hierboven genoemde hypotheekleningen voor 2013 heeft afgesloten. Dat geldt trouwens zeer zeker ook wanneer u gaat verhuizen, en als u uw hypotheeklening oversluit. Daarom worden deze verschillende hypotheekvormen nog altijd aangeboden door veel geldverstrekkers. Was u van plan om uw hypotheeklening te verhogen? Bij verhoging gelden wel de nieuwe regels dus houdt daar rekening mee.

Hypotheken die voor 2013 zijn afgesloten geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van uw hypotheekrente. Is uw hypotheeklening na 30 jaar niet compleet afgelost? Dan gaan uw netto maandlasten weer omhoog. abn amro oversluiten hypotheek Bavel

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. De SEH helpt de consument bij het vinden van deskundig advies over hypotheken. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en expertise hebben op het gebied van advies over hypotheken een goedkeuring te geven.

Deze goedkeuring geeft de consument de garantie dat de hypotheekadviseur in kwestie deskundig is. Je wordt dan natuurlijk niet voor niets door de SEH goedgekeurd als hypotheekadviseur. De vereisten gaan ver, er moeten een aantal belangrijke diploma’s behaalt worden. Om de goedkeuring te behouden moet de adviseur ieder jaar een cursus volgen om zijn kennis van zaken bij te houden.

Bij de goedkeuring hoort het accepteren van de beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. U bent dus gewaarborgd dat de regels van het spel worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De regels op een rij:

De hypotheekadviseur zal een verantwoord advies kunnen geven en maakt hierin duidelijk welke financiele, juridische en fiscale gevolgen belangrijk zijn. De hypotheekadviseur verstrekt geen onvolledige, oneerlijke of onjuiste info. De hypotheekadviseur houdt rekening met de belangen van de klant.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waar de hypotheekadviseur zich aan zal houden.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

Geheimhouding informatie clienten.

de hypotheekadviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Als een adviseur zich niet aan bovenstaande regels van het spel zou confirmeren, loopt hij kans zijn goedkeuring te verliezen. Wie goedgekeurd wil worden bij de SEH zal een examen af moeten leggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: dat zijn eigenlijk de verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomstvoorzieningen: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat gaat over de diverse soorten begrotingen en leenvormen.
recht: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

Als de adviseur dit examen gehaald heeft, moet hij of zij kunnen aantonen minimaal 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam te zijn. Hierbij moet de hypotheekadviseur minimaal 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit allemaal ben je een erkende hypotheekadviseur maar ben je ook nog eens verplicht ieder jaar een cursus te volgen om bij te blijven en je competentie ruim voldoende op peil te houden.

abn amro oversluiten hypotheek Bavel

Met kosteloze telefonische coaching!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van uw hypotheeklening neemt u een nieuwe hypotheeklening waar u uw nog bestaande hypotheeklening mee betaald. U kunt de nieuwe hypotheeklening bij dezelfde geldverstrekker afsluiten, maar u kunt ook kiezen voor een andere hypotheekverstrekker, veelal doet men dat vanwege dat de maandelijkse lasten voordeliger zijn voor u.

Hoewel er verschillende extra kosten aan het oversluiten van een hypotheeklening zitten, waarom is het dan toch voordelig?? Dat heeft te maken met als de rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw al bestaande hypotheeklening. Het kan u vaak geld besparen op de maandelijkse lasten. Om dan ook zeker te weten dat u er op vooruit gaat is het van belang om goed en degelijk advies te kunnen krijgen.
Wie goed advies van een adviseur wilt ontvangen zal er voor moeten betalen. Het is daarbij natuurlijk ook een secuur werkje en u wilt zeker weten dat het stuk voor stuk klopt. Het is daarom maar al te vaak verstandig om een adviseur te raadplegen. Ze adviseren u graag met het oversluiten van uw hypotheeklening en hebben alle relaties die benodigd zijn om het zo goed als mogelijk voor u te verzorgen.
abn amro oversluiten hypotheek Bavel
abn amro oversluiten hypotheek Bavel
abn amro oversluiten hypotheek Bavel

Wat onze klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

De adviseur die we hebben geraadpleegd heeft dan ook ons hele goede info gegeven. Het was op dat moment niet echt aan te vragen om de hypotheeklening over te sluiten en als we dat hadden gedaan hadden we een groot financieel probleem gehad. Het advies van de hypotheekadviseur was dan ook vrij essentieel in onze beslissing en deze heeft ons enorm geholpen om uiteindelijk toch onze hypotheeklening over te kunnen sluiten. Indien je op zoek bent naar een goede hypotheekadviseur in Bavel raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De allerbeste keuze die we gedaan hebben.
abn amro oversluiten hypotheek Bavel
Tess
Tevreden klant. Appartement bij Bavel
5/5
Heel goed in hoe het moet gebeuren deze hypotheekadviseur. Advies over hypotheken is leerzaam. Bij vragen over de zaken die nog niet volledig overzichtelijk zijn, zijn ze altijd bereikbaar. Vanaf het begin tot het einde wordt alles top voor je geregeld. Voor degene die in Bavel woont raad ik deze adviseur van harte aan.
abn amro oversluiten hypotheek Bavel
Emma
familie. Appartement dichtbij omgeving bij Bavel
5/5
Top service, en snelle analyse. Ondanks het feit dat er een aantal vervelende problemen die we tijdens de analyse tegenkwamen heeft de adviseur ervoor gezorgd dat onze hypotheeklening goed voor ons is over gesloten.
abn amro oversluiten hypotheek Bavel
Daan
Tevreden klant. Woonachtig in Bavel
5/5
Wij hadden waren dringend op zoek naar een hypotheekadviseur voor onze situatie en er is contact opgenomen met hypotheekoversluiten.pro. Zij hebben ons perfect geholpen. Ze waren altijd bereikbaar en door de goede raad kon de hypotheek snel worden afgesloten. Ik ben hier heel erg over te spreken.
abn amro oversluiten hypotheek Bavel
Luuk
Klant. Wij Wonen in omgeving van Bavel
5/5

Betrouwbare Hypotheek oversluiten Bavel