Hypotheek oversluiten Beek

Bij wie vind u de laagste rente en beste voorwaarden voor uw hypotheek? Houdt extra geld over. U wilt betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Beek?

Hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een zeer ervaren hypotheek adviseur? Bij wie vind u de laagste rente en beste voorwaarden voor uw hypotheek bij u in de regio Gageldonk, Westrik, Vaareind, Prinsenbeek, Bagven, Strikberg, Moleneind, Hout, Lies, Rith, Het Zand, Verloren Hoek, Terheijden, Teteringen, Hoeveneind, De Briel, Breda, IJpelaarseind, IJpelaar, Vuchtschoot, Bieberg, Effen, Achterste Rith, Bremberg, Sander en Beek?

oversluiten hypotheek in Beek

Oversluiten is niet zonder extra kosten. Er zitten ten alle tijden kosten aan vast. De kosten daarvan is afhankelijk van wanneer u oversluit en bij wat voor hypotheekverstrekker u zit. Bovendien zijn er de gebruikelijke andere kosten.

Verlaag uw maandelijkse lasten

Houdt extra geld over. De adviseur kan u daar meer over vertellen bij u in Beek

Oversluiten van uw ‎hypothecaire lening heeft zoveel pluspunten

Oversluiten heeft verschillende voordelen. Onze hypotheek adviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Beek.

Is oversluiten lonend voor u in Beek?

Voorkom de valkuilen en laat onze adviseur naar uw situatie kijken. Krijg zonder extra kosten een gedegen advies!

bedraagt een initiatief van:

aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek

Om een ‎hypothecaire lening over te sluiten aan het einde van een rentevaste tijdvak hoeft u niet van appartement te veranderen. Doch natuurlijk ook als u een betere rente kunt krijgen bij een andere hypotheekverstrekker. Het kan ook voorkomen dat de ‎hypothecaire lening die u op dit moment heeft een stuk minder past bij u dan een andere ‎hypothecaire lening.

Om een duidelijk beeld te krijgen of uw ‎hypothecaire lening zeker nog bij u past zijn er speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die u een ongebonden beeld kunnen presenteren wat voor u de meest voordelige alternatief is. Een afspraak is zo gemaakt om deze aparte keuzes te bestuderen.
Waar u wel rekening mee dient te houden is dat aan het oversluiten van de hypotheek altijd kosten zitten. U kunt bijv. een boeterente krijgen, als u uw al lopende hypotheeklening laat veranderen of omdat u gaat stoppen bij uw huidige hypotheekverstrekker. Alleen ingeval u besluit over te gaan stappen naar een andere hypotheek bij een rente herziening is er geen sprake van een boeterente.

Aflossingsvrije ‎hypothecaire lening

Bij het oversluiten van de hypotheeklening dient u rekening te houden dat een aflossingsvrije ‎hypothecaire lening over het algemeen niet ongewijzigd mee kan worden verhuist. Veel geldverstrekkers dienen zich aan de wet te confirmeren dat een aflossingsvrije hypotheeklening niet hoger mag zijn dan 50 % van de marktprijs van uw appartement, ook al had u voorheen een hoger aflossingsvrij deel. Uiteraard zijn er ook hypotheekverstrekkers waar dat wat gemakkelijker is. Informeer eens bij uw hypotheekverstrekker of adviseur wat voor opties er voor uw hypotheek.

De Spaarhypotheek

Voor iemand die een spaarhypotheek heeft, heeft het over het algemeen geen zin om naar een lagere rente over te sluiten. Een lagere rente heeft dan over het algemeen een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit heet ook een rentedempende werking. Uw bruto lasten blijven doorgaans vrijwel gelijk. Uw netto lasten kunnen bij een lagere rente veelal oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Raadpleeg uw hypotheek adviseur.

Waar de hypotheekverstrekker natuurlijk naar zal kijken is hoe hoog uw hypotheek is en hoe dit in verhouding staat tot de waarde van de woning. Is er sprake van onderwaarde, dan is het over het algemeen niet te doen om uw ‎hypothecaire lening onder te brengen bij een andere hypotheekverstrekker. Een ervaren adviseur gaat u zeker daar in assisteren om te bekijken of u uw hypotheeklening kunt oversluiten.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Een Samenvatting van ‎hypothecaire lening Soorten En ‎hypothecaire lening Vormen

Een hypotheek is een lening waardoor u een woning of bedrijfsruimte kunt gaan kopen. Voor de lening is een garantie nodig in de vorm van een huis. Welke soorten hypotheekleningen kan ik afsluiten? Hypotheekrenteaftrek is vanaf 2013 alleen nog mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Sinds 2013 alleen hypotheekrenteaftrek bij een annuïtaire en lineaire ‎hypothecaire lening. Wilt u ook gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek? Sinds 2013 geldt de aftrek dan alleen voor leningen die bij de looptijd ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afbetaald. Twee hypotheekvormen voldoen aan deze eisen:

Een annuïteitenhypotheek is een hypothecaire lening waarbij voor iedere periode het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat de totale betaling, de som van rente en aflossing per periode, hetzelfde is, en uiteindelijk aan het einde van de looptijd de gehele lening is terugbetaald. Elke maand bestaat uw betaling uit gedeelte rente en aflossing. Doordat u afbetaald, betaalt u wel minder rente en steeds meer aflossing. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor hypotheekrenteaftrek. Het grootste deel van de maandelijkse lasten gaat uit de aflossing bestaan waardoor het nettobedrag gaat stijgen. Bijgevolg is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheeklening betekent dat u maandelijke een afgesproken bedrag aflost en de maandelijkse rente hierdoor daalt. Het totale maandelijkse bedrag daalt daardoor ook elke maand.

Geen hypotheekrenteaftrek bij andere hypotheekvormen vanaf 2013
Als u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheeklening maar een andere hypotheeklening heeft gemaakt kunt u niet in aanmerking komen voor hypotheekrenteaftrek. Dit komt vanwege dat er niet maandelijks en binnen 30 jaar wordt afbetaald. Dit zijn de volgende hypotheekvormen waar het om gaat in dit geval :

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Aftrek van hypotheekrente voor leningen afgesloten vóór 2013
Als u één van de hierboven genoemde hypotheekleningen heeft gemaakt voor 2013, dan zal de aftrek van uw hypotheekrente voor u gelden. Natuurlijk ook als u besluit te gaan verhuizen of uw ‎hypothecaire lening oversluit. Bijgevolg worden deze verschillende hypotheekvormen nog steeds aangeboden door de meeste geldverstrekkers. Was u van plan om uw ‎hypothecaire lening te verhogen? Wanneer u wilt verhogen moet u wel met de nieuwe hypotheekregels rekening houden.

Hypotheken die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van uw hypotheekrente. Is uw ‎hypothecaire lening na 30 jaar niet volledig afbetaald? Dan stijgen uw netto maandelijkse lasten. aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. De SEH begeleid de consument bij het zoeken van deskundig hypotheekadvies. Alleen de adviseur met bewezen verstand van zaken over alle verschillende hypotheekvormen kunnen in aanmerking komen bij de SEH om hypotheekadvies te kunnen geven.

Een hypotheek adviseur die via de SEH wordt aangeraden geeft vertrouwen aan consumenten. Je wordt dan ook niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheek adviseur. De eisen gaan ver, er moeten een aantal essentiële diploma’s behaalt worden. En ieder jaar moet de adviseur een cursus volgen om bij te kunnen blijven.

Bij de goedkeuring hoort het ondertekenen van de zogeheten beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. U bent daardoor gewaarborgd dat de gedragsregels worden nageleefd door de hypotheek adviseur.

De gedragsregels op een rijtje:

De hypotheek adviseur zal een weloverwogen advies kunnen geven en maakt hierin duidelijk wat voor financiele, juridische en fiscale gevolgen van belang zijn. Incorrecte en oneerlijke info of nog erger, geen volledige info is uit den boze. Altijd houdt de hypotheek adviseur rekening met de belangen van zijn klant.

de hypotheek adviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van bepaalde cursussen zal de hypotheek adviseur altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

Geheimhouding informatie klanten.

bij een geschil zal de hypotheek adviseur zich onderwerpen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Als een hypotheek adviseur zich niet aan bovenstaande gedragsregels zou confirmeren, loopt hij kans zijn goedkeuring kwijt te raken. Wie goedgekeurd wil worden door de SEH zal een examen af moeten leggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Alles over belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: dat zijn in principe alle verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomstvoorzieningen: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financiering: dat kunnen zijn verschillende soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

Als de hypotheek adviseur dit examen gehaald heeft, moet hij of zij kunnen aantonen minimaal 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam te zijn. Daar bovenop moet de adviseur ook nog eens minimaal 50% van zijn tijd actief zijn als hypotheek adviseur. Na dit allemaal ben je een erkende hypotheek adviseur en ben je verplicht ieder jaar een opleiding te volgen om bij te blijven en je vakkennis ruim voldoende op peil te houden.

aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek

Met gratis telefonische support!

Meest gestelde vragen

Wanneer u uw ‎hypothecaire lening oversluit, neemt u een andere hypotheeklening waar u uw nog bestaande hypotheeklening mee aflost. U kunt een goedkope nieuwe hypotheeklening bij dezelfde hypotheekverstrekker afsluiten, doch u kan ook gaan voor een andere hypotheekverstrekker, bijv. vanwege dat de condities daar gunstiger zijn voor uw situatie.

Er zitten meerdere kosten aan het oversluiten van uw hypotheeklening. Hoezo dan toch gaan voor het oversluiten van uw hypotheeklening? Ingeval de huidige rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw al bestaande hypotheeklening, kunt u maandelijks veel kosten besparen. Om zeker te weten dat het lonend voor is, is het belangrijk om goed en betrouwbaar advies te krijgen.
Goed advies kost geld natuurlijk. Er gaat wat werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheeklening. Het is bijgevolg maar al te vaak een goed idee om een hypotheek adviseur te raadplegen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheeklening en hebben alle contacten die nodig zijn om het voordelig voor u te doen.
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek

Wat klanten zeggen over onze speciaal opgeleide hypotheekadviseurs

De adviseur die onze situatie heeft bekeken om bij ons in Beek een ‎hypothecaire lening over te sluiten. Het goede advies van de adviseur was dan ook vrij belangrijk in onze keuze en dit heeft dan ook ons geholpen om tenslotte toch onze ‎hypothecaire lening over te kunnen sluiten. Ik raad iedereen aan om van tevoren met de hypotheek adviseur in Beek eerst alles goed te bekijken. Je hebt echt een vakman daarvoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro dan ook heel dankbaar.
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek
Feline
Klant. Appartement in de omgeving van Beek
5/5
Heel precies in hoe het dient te gebeuren deze adviseur. Beste advies tot nu toe. Helder en recht door zee met de uitleg. Als het oversluiten kan, en als het niet echt kan is men daar heel eerlijk over. Ze denken met je mee van begin tot eind wordt alles perfect voor je geregeld. Voor degene die in Beek woont adviseer ik deze hypotheek adviseur aan.
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek
Sofia
Klant. Appartement vlakbij omgeving van Beek
5/5
Goede service, zeer snelle afhandeling. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder hypotheek oversluiten boete ervoor gezorgd dat de ‎hypothecaire lening is over gesloten.
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek
Lucas
Happy klant. Woonachtig in Beek
5/5
Wij hadden dringend een adviseur nodig voor de situatie en we hebben contact opgenomen met hypotheekoversluiten.pro. Zij hebben ons uitstekend met onze problemen geholpen. Ik kon ze ten alle tijden bellen en alles werd gelijk goed uitgevoerd zodat de hypotheeklening meteen en precies werd geregeld. Ik ben zeer te spreken.
aflossingsvrije hypotheek oversluiten Beek
Tijn
Blije klant. Ik Woon in omgeving van Beek
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten Beek