Hypotheek oversluiten Bieberg

U bent op zoek naar een hypotheek met de allerlaagste rente en allerbeste voorwaarden? U wilt geld besparen aan het eind van de maand? U wilt betere voorwaarden? Neem dan contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Bieberg?

U gaat de hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een deskundige hypotheekadviseur? U bent op zoek naar een hypotheek met de allerlaagste rente en allerbeste voorwaarden bij u in de regio Breda, Ulvenhout, Pennendijk, Roosberg, Anneville, IJpelaarseind, IJpelaar, Gouwelaar, Geersbroek, Eikberg, Kerkeind, Bavel, Notsel, Hout, Rakens, Overa, Tervoort, Bolberg, Valkenburg, Effen, Heerstaaien, Rith, Lage Aard, Galder, Lijndonk en Bieberg?

Bestaande hypotheek oversluiten in Bieberg

Oversluiten is niet zonder extra kosten. Er komen altijd kosten bij kijken. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk op het moment wanneer u gaat oversluiten en bij wat voor bank u zit. Bovendien zijn er standaard andere kosten.

Houdt extra geld over.

U wilt geld besparen aan het eind van de maand? Met onze adviseurs ontvangt u een gedegen advies bij u in Bieberg

Oversluiten van uw hypotheeklening heeft zoveel voordelen

Oversluiten heeft diverse voordelen. Onze adviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Bieberg.

Is oversluiten lonend voor U in Bieberg?

Voorkom de valkuilen en laat onze hypotheek adviseur naar uw situatie kijken. Maak ook gebruik van onze top service!

Is een bijdrage van:

argenta hypotheek oversluiten in Bieberg

Degene die wil kiezen voor de laagste rente en daardoor een hypotheeklening ergens anders wil oversluiten hoeft niet van appartement gaan wisselen aan het eind van de rentevaste periode. Doch natuurlijk ook wanneer u een betere rente kunt krijgen bij een andere bank. Het kan ook voorkomen dat de hypotheeklening die u nu heeft veel minder passend bij u is dan een andere hypotheeklening.

Autonome hypotheekadviseurs adviseren u graag of uw hypotheeklening nog passend is voor u of dat u een stuk voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Bel ons voor een afspraak om de opties te bespreken.
U maakt wel kosten bij het oversluiten van uw hypotheek. Dan moet u denken aan bijv. een boeterente bij een al lopende hypotheeklening. Enkel en alleen wanneer u heeft besloten te gaan veranderen naar een nieuwe hypotheek tijdens een rente herziening is er geen sprake van een eventuele boeterente.

Aflossingsvrije hypotheeklening

Bij het oversluiten van een hypotheeklening dient u er rekening mee houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening meestal niet ongewijzigd mee kan worden verhuist. Dit is omdat de meeste hypotheekverstrekkers sinds augustus 2011 de regel hanteren dat bij een aflossingsvrije hypotheeklening de waarde van uw appartement niet boven de 50% mag zijn, ook al had u destijds een hoger aflossingsvrij deel. Er zijn ook hypotheekverstrekkers die extra ruimte zullen bieden. Een betrouwbare hypotheek adviseur zal u daar genoeg informatie over kunnen geven.

Spaarhypotheek

Voor een persoon die een spaarhypotheek heeft, heeft het meestal geen nut om naar een lagere rente over te sluiten. Een lagere rente heeft dan meestal een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit wordt rentedempende werking genoemd. Wat wel meestal gelijk blijft zijn de bruto kosten. Uw netto kosten zullen bij een lagere rente veelal oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag bijgevolg ten alle tijden advies bij een betrouwbare hypotheekadviseur.

De andere geldverstrekker kijkt natuurlijk naar de hoogte van uw hypotheeklening, in verhouding tot de waarde van uw appartement. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar een andere bank komt veelal voor doordat uw woning of bedrijfsruimte een stuk minder waard is dan het hypotheekbedrag. Een goede adviseur zal u beslist daar in helpen om te kijken of u uw hypotheeklening kunt oversluiten.

Uw Hypotheek oversluiten? Een Samenvatting van ‎hypothecaire lening Soorten En ‎hypothecaire lening Vormen

Een hypotheek is een lening waarmee u een woning of bedrijfsruimte kunt gaan kopen. Voor de lening is een zekerheidsstelling vereist in de vorm van een uw woning. Er zijn veel verschillende soorten hypotheekleningen. Vanaf 2013 heeft u bij een beperkt paar soorten recht op hypotheekrenteaftrek.

Enkel en alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheeklening geldt sinds 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Wilt u gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek? Vanaf 2013 geldt de aftrek dan alleen voor leningen die tijdens de looptijd in elk geval annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. Twee hypotheekvormen voldoen aan deze eisen:

Wanneer er voor elke periode het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat het complete bedrag, de som van rente en aflossing per periode, hetzelfde is, en ook aan het eind van de looptijd de gehele lening is afbetaald, dan spreekt men van een annuïteitenhypotheek. U betaalt een vast bedrag per maand dat voor een deel uit rente en een deel uit aflossing bestaat. U gaat door de tijd heen meer afbetalen maar minder rente betalen. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor hypotheekrenteaftrek. Het grootste deel van de maandelijkse kosten gaat uit de terugbetaling bestaan waarna het nettobedrag zal gaan stijgen. Deze terugbetaling is niet aftrekbaar.

Per maand betaalt u een afgesproken bedrag aan terugbetaling, zodat het bedrag aan rente elke maand daalt. Het totale maandelijkse bedrag daalt daardoor ook elke maand.

Geen hypotheekrenteaftrek bij de andere hypotheekvormen sinds 2013
Als u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheeklening maar een andere hypotheeklening heeft gemaakt komt u niet in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Dit heeft te maken met het feit dat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afgelost. Het gaat onder andere om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen die zijn afgesloten voor 2013 en wel hypotheekrenteaftrek hebben
Als u één van de hierboven genoemde hypotheekleningen heeft gemaakt voor 2013, dan blijft de aftrek van hypotheekrente voor u gelden. Dat geldt ook ook wanneer u besluit te gaan verhuizen, en als u uw hypotheeklening oversluit. Daarom worden deze verschillende hypotheekvormen nog steeds aangeboden door de meeste geldverstrekkers. Wilt u uw hypotheeklening verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe regels wel.

Hypotheken die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van hypotheekrente. Is uw hypotheeklening na 30 jaar niet volledig afgelost? Dan gaan uw netto maandelijkse kosten weer omhoog. argenta hypotheek oversluiten in Bieberg

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Deskundig advies over hypotheekleningen is uitermate belangrijk voor consumenten en de SEH helpt daarbij. Enkel en alleen de adviseur met aantoonbaar verstand van zaken over alle verschillende hypotheekvormen komen in aanmerking bij de SEH om hypotheekadvies te mogen geven.

Een hypotheekadviseur die via de SEH wordt aangeraden geeft vertrouwen aan consumenten. Je wordt dan natuurlijk ook niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheekadviseur. De eisen gaan ver, er moeten een paar essentiële diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te behouden dient de adviseur elk jaar een opleiding te volgen om zijn kennis te actualiseren.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan natuurlijk ook een belangrijk punt. U bent daardoor gewaarborgd dat de gedragsregels worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De regels op een rij:

Bij een degelijk advies word u overzichtelijk verteld wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheeklening. Verkeerde en misleidende informatie of nog erger, onvolledige informatie mag absoluut niet voorkomen. De hypotheekadviseur houdt rekening met de belangen van de consument.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waaraan de hypotheekadviseur zich zal houden.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

Geheimhouding informatie clienten.

bij een geschil zal de hypotheekadviseur zich onderwerpen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn erkenning door de SEH kwijtraken als die zich niet houdt aan bovenstaande gedragsregels. Om Erkend Hypotheek adviseur te worden, moeten adviseurs gespecialiseerd in hypotheken een examen bij de SEH afleggen.

Het draait dan om de volgende onderwerpen:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomstvoorzieningen: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat kunnen zijn diverse soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bent u gehuwd of heeft u een samenwoningscontract en hoe zit het met het eigendom van het huis.

Als de hypotheekadviseur dit examen heeft gehaald, moet hij of zij aantonen minimaal 1 jaar als adviseur werkzaam te zijn. Daar bovenop moet de hypotheekadviseur ook nog eens minimaal 50% van zijn tijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit alles ben je eindelijk een erkende hypotheekadviseur en ben je verplicht elk jaar een cursus te volgen om bij te blijven en je vakkennis voldoende op peil te houden.

argenta hypotheek oversluiten in Bieberg

Met kosteloze telefonische coaching!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van uw hypotheeklening neemt u een andere hypotheeklening waar u uw oude hypotheeklening mee betaald. U kunt een nieuwe hypotheeklening bij dezelfde bank aangaan, doch u kan ook gaan voor een andere bank, bijv. vanwege dat de voorwaarden er beter zijn voor uw situatie.

Er zitten verschillende extra kosten aan het oversluiten van uw hypotheeklening. Hoezo dan toch gaan voor het oversluiten van uw hypotheeklening? Als de actuele hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheeklening, kunt u elke maand veel kosten uitsparen. Het is dan ook van belang om de kosten en de baten tegen elkaar af te wegen, alvorens u een beslissing maakt.
Degene die goede raad van een hypotheekadviseur wilt ontvangen zal er voor moeten betalen. Het is dan natuurlijk ook veel uitzoekerij en u wilt verzekerd er van zijn dat alles klopt. Dat het geld kost is duidelijk doch ga niet uitsparen op een betrouwbare hypotheekadviseur. Ze adviseren u graag met het oversluiten van uw hypotheeklening en hebben alle relaties die vereist zijn om het voordelig voor u te organiseren.
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg

Wat onze klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

De hypotheekadviseur die wij hebben geraadpleegd heeft ons hele goede informatie gegeven. Op dat tijdstip was het namelijk niet echt te doen om onze hypotheeklening over te sluiten en als we dat wel hadden uitgevoerd hadden we een groot financieel probleem gehad. Het goede advies van de hypotheek adviseur was dan ook vrij belangrijk in onze beslissing en deze heeft dus ons enorm geholpen om uiteindelijk toch onze hypotheeklening over te kunnen sluiten. Ik raad iedereen aan om van tevoren met de hypotheekadviseur in Bieberg eerst alles goed te bekijken. Je hebt echt een vakman hiervoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro dan ook heel dankbaar.
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg
Noor
Tevreden klant. Huis dichtbij Bieberg
5/5
Deze Adviseur is meer dan perfect. Allerbeste begeleiding tot nu toe. Overzichtelijk en recht door zee met de antwoorden. Als het kan, en als het niet altijd kan is men daar heel eerlijk over. Het complete proces van een nieuwe hypotheeklening bij de aankoop van een nieuw huis is uitstekend geregeld. Voor iedereen die in Bieberg woont raad ik deze hypotheekadviseur van harte aan.
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg
Zoë
familie. Ik Woon in omgeving van Bieberg
5/5
Hele goede service, en snelle afhandeling. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder hypotheek oversluiten boete ervoor gezorgd dat de hypotheeklening is over gesloten.
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg
Sem
Blije klant. Ik zit in Bieberg
5/5
We hadden geen keus en moesten dringend handelen door de situatie en onze adviseur heeft ons daar heel snel in geholpen. Ze waren altijd bereikbaar en door de goede raad werd de hypotheeklening snel over gesloten. Ik ben nog steeds wel onder de indruk van de ervaring en klantvriendelijkheid.
argenta hypotheek oversluiten in Bieberg
Jayden
Tevreden familie. Ik Woon in omgeving van Bieberg
5/5

Gunstige Hypotheek oversluiten Bieberg