Hypotheek oversluiten Bolberg

U bent op zoek naar een ‎Hypothecaire lening met de meest voordelige rente en allerbeste voorwaarden? U wilt geld besparen aan het eind van de maand? U wilt betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Bolberg?

Hypotheek oversluiten? U zoekt een deskundige hypotheekadviseur? U bent op zoek naar een ‎Hypothecaire lening met de meest voordelige rente en allerbeste voorwaarden bij u in de regio Bavel, Eikberg, Tervoort, Lijndonk, Lage Aard, Roosberg, Kerkeind, Hooge Aard, Molenschot, IJpelaar, IJpelaarseind, Dorst, Anneville, Baarschot, Valkenburg, Breda, Geersbroek, Ulvenhout, Snijders-Chaam, Bieberg, Pennendijk, Driehoek, Klooster, Gouwelaar, Rakens en Bolberg?

Bestaande hypotheek oversluiten in Bolberg

Oversluiten kost ten alle tijden geld. Er zitten natuurlijk altijd kosten aan vast. Hoe hoog die zijn is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke hypotheekverstrekker u zit. In ieder geval zitten er natuurlijk altijd standaard kosten aan vast.

Verlaag uw maandelijkse hypotheeklasten

U wilt geld besparen aan het eind van de maand? Onze adviseur kan u daar meer over vertellen bij u in Bolberg

Oversluiten van uw hypotheeklening heeft heel veel pluspunten

Afhankelijk van uw hypotheek heeft oversluiten vele voordelen voor u. Onze hypotheekadviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Bolberg.

Is oversluiten voordelig voor U in Bolberg?

Voorkom problemen en laat onze adviseur uw situatie bekijken. Maak zeker gebruik van onze service!

Is een initiatief van:

bestaande hypotheek oversluiten Bolberg

Degene die gaat kiezen voor de allerlaagste rente en daardoor een hypotheeklening ergens anders wil oversluiten hoeft niet perse te gaan verhuizen aan het einde van de rentevaste periode. Maar ook als u een betere rente kunt krijgen bij een andere hypotheekverstrekker. Of misschien past een andere hypotheeklening beter bij uw prive situatie?

Onafhankelijke hypotheekadviseurs kijken graag met u mee of uw hypotheeklening nog passend is voor u of dat u een stuk voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.
Waar u wel rekening mee behoort te houden is dat aan het oversluiten van een hypotheek ten alle tijden kosten zitten. U kunt bijvoorbeeld een boeterente krijgen, als u uw al lopende hypotheek gaat veranderen of omdat u vertrekt bij uw huidige hypotheekverstrekker. Maakt u een overstap op het moment van renteherziening, dan zal u geen boeterente hoeven te betalen.

De Aflossingsvrije hypotheek

Wanneer u heeft besloten uw hypotheek te gaan oversluiten moet u er rekening mee houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening over het algemeen niet ongewijzigd mee kan verhuizen. Dit komt vanwege dat de meeste banken vanaf augustus 2011 de regel dienen te hanteren dat bij een aflossingsvrije hypotheek de marktprijs van uw woning niet hoger kan zijn dan 50%, ook al had u daarvoor een hoger aflossingsvrij deel. Uiteraard zijn er ook geldverstrekkers waar dat wat flexibeler is. Een betrouwbare hypotheek adviseur zal u daar ruim voldoende informatie over geven.

Spaarhypotheek

Voor degene met een spaarhypotheek heeft het in de regel geen zin om naar een lagere rente over te gaan. Wat er dan gebeurd is dat er eventueel een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op volgt. Wat wel in de regel hetzelfde dient te zijn zijn de bruto kosten. Door een lagere hypotheekrenteaftrek zullen bij een lagere rente uw netto lasten in de regel weer oplopen. Vraag bijgevolg ten alle tijden om raad bij een betrouwbare hypotheekadviseur.

De nieuwe hypotheekverstrekker kijkt ook naar de hoogte van uw hypotheeklening, in relatie tot de marktwaarde van uw woning. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar de andere geldverstrekker komt dan ook vaak voor doordat uw woning of bedrijfsruimte een stuk minder waard is dan het hypotheekbedrag. Een top hypotheek adviseur kan u zeker daar in begeleiden om te bekijken of u uw hypotheek kunt oversluiten.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Hier krijgt u een prima beeld van alle hypotheeklening soorten en hypotheeklening vormen

Als u een woning of bedrijfsruimte wilt kopen en geld daarvoor moet lenen heet dat een hypotheeklening. Het appartement is de garantie van de lening. Welke Soorten Hypotheken Bestaan Er? Aftrek van uw hypotheekrente is vanaf 2013 alleen nog mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Vanaf 2013 alleen hypotheekrenteaftrek bij een annuïtaire en lineaire hypotheeklening. Aftrek van uw hypotheekrente wil iedereen wel gebruik van maken? Vanaf 2013 geldt de aftrek enkel en alleen voor leningen die bij de looptijd ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. 2 hypotheekvormen voldoen aan deze vereisten:

Een annuïteitenhypotheek is een hypothecaire lening waarbij voor elke tijdsduur het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het volledige bedrag, inclusief rente en aflossing per tijdsduur, hetzelfde is, en tevens aan het einde van de geldigheidsduur de gehele lening is terugbetaald. U betaalt een vast bedrag elke maand dat voor een deel uit rente en een deel uit aflossing bestaat. U gaat door de tijd heen wel meer afbetalen en minder rente betalen. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor hypotheekrenteaftrek. Het grootste deel van de maandelijkse kosten gaat uit de terugbetaling bestaan waardoor het nettobedrag zal gaan stijgen. Deze terugbetaling is niet af te trekken.

Per maand betaalt u een vast bedrag aan terugbetaling, terwijl het bedrag aan rente elke maand naar beneden gaat. Uw totale maandbedrag daalt daardoor tevens iedere maand.

Sinds 2013 is er geen hypotheekrenteaftrek bij de andere hypotheekvormen
Heeft u vanaf 2013 een andere vorm van hypotheeklening gemaakt dan een annuïtaire of lineaire hypotheeklening? Dan komt u daardoor niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Dit komt vanwege dat deze type leningen niet elke maand en binnen 30 jaar worden afgelost. Deze hypotheekvormen zijn:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Hypotheekrenteaftrek voor leningen die zijn afgesloten vóór 2013
Als u één van de hierboven genoemde hypotheekleningen heeft gemaakt voor 2013, dan zal de hypotheekrenteaftrek voor u gelden. Dat geldt gelukkig ook wanneer u besluit te gaan verhuizen, en als u uw hypotheeklening oversluit. Bijgevolg worden deze hypotheekvormen nog altijd aangeboden door veel hypotheekverstrekkers. Bent u van plan om uw hypotheeklening te verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe hypotheekregels wel.

Hypotheken die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook maximaal 30 jaar hypotheekrenteaftrek. U moet er wel rekening mee houden dat indien u na 30 jaar niet alles compleet heeft afgelost uw netto maandelijkse lasten weer zullen stijgen. bestaande hypotheek oversluiten Bolberg

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders. Oordeelkundig advies over hypotheekleningen is belangrijk voor de consument en de SEH begeleid daarbij. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar ruim voldoende verstand van zaken en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Een hypotheekadviseur die via de SEH is goedgekeurd geeft vertrouwen aan de consument. Je wordt niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheekadviseur. De vereisten gaan ver, er moeten een paar belangrijke diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te behouden dient de adviseur ieder jaar een opleiding te volgen om zijn kennis bij te houden.

Bij de erkenning hoort het ondertekenen van de zogeheten beroepscode van de SEH. Dit houdt in dat SEH zich aan bepaalde regels van het spel houden.

De voornaamste regels van het spel zijn:

De hypotheekadviseur zal een doordacht advies geven en zal u duidelijk maken welke financiele, juridische en fiscale gevolgen belangrijk zijn. Verkeerde en misleidende informatie of erger, geen volledige informatie is uit den boze. De hypotheekadviseur zal rekening houden met de belangen van de consument.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waaraan de hypotheekadviseur zich zal houden.
Door het volgen van bepaalde cursussen zal de hypotheekadviseur op de hoogte blijven.

de hypotheekadviseur houdt informatie van klanten ten alle tijden geheim.

de hypotheekadviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn erkenning door de SEH verspelen als deze zich niet houdt aan de bovenstaande gedragsregels. Wie goedgekeurd wil worden door de SEH zal een examen bij deze stichting moeten afleggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomst perspectief: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financiering: dat gaat over de diverse soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bijvoorbeeld het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

De hypotheekadviseur die dit moeilijke examen gehaald heeft moet bovendien nog aantonen dat deze minimaal 1 jaar als adviseur gewerkt heeft. Daarbij moet de hypotheek adviseur minimaal 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit alles ben je eindelijk een erkende hypotheekadviseur maar ben je verplicht elk jaar een cursus te volgen om bij te blijven en je vakkennis ruim voldoende op peil te houden.

bestaande hypotheek oversluiten Bolberg

Met kosteloze telefonische advies!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van uw hypotheeklening neemt u een nieuwe hypotheek waar u uw oude hypotheek mee afbetaald. Deze nieuwe hypotheek kan bij dezelfde hypotheekverstrekker, doch u kunt ook gaan voor een andere hypotheekverstrekker, bijvoorbeeld doordat de voorwaarden er beter zijn voor uw omstandigheden.

Ondanks dat er verschillende kosten aan het oversluiten van een hypotheek zijn, waarom is het dan toch lonend?? Indien de huidige hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheek, kunt u elke maand veel kosten besparen. Het is dan ook essentieel om de lasten en de voordelen tegen elkaar af te wegen, voordat u een beslissing gaat maken.
Goed advies kost geld uiteraard. Er gaat veel werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheek. Het is bijgevolg vaak verantwoord om een hypotheekadviseur in te schakelen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle contacten die benodigd zijn om het zo goed als mogelijk voor u te doen.
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg

Wat klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

De hypotheekadviseur die we raadpleegden heeft dan ook ons hele goede informatie gegeven. Op dat moment was het namelijk niet mogelijk om de hypotheeklening over te sluiten en indien we dat wel hadden uitgevoerd was er voor ons een heel groot financieel probleem ontstaan met verschillende extra lasten. We zijn heel tevreden dat we dit van tevoren te horen kregen van de adviseur. Nu begrijp ik tenminste ook hoe ik mijn omstandigheden wel kan wijzigen om mijn hypotheeklening zo goed mogelijk over te sluiten. Wanneer je een top adviseur zoekt in Bolberg raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De allerbeste beslissing die we uitgevoerd hebben.
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg
Mila
Blije klant. Ik woon in Bolberg
5/5
Een hele goede adviseur. Advies over hypotheken is leerzaam. Overzichtelijk en eerlijk met de antwoorden. Als het oversluiten kan, en als het niet altijd kan is men daar heel open over. Vanaf het begin tot het einde wordt alles goed voor je geregeld. Ik kan enkel en alleen maar zeggen dat dit een echte aanrader is.
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg
Sara
familie. Ik Woon in de regio van Bolberg
5/5
Top service, zeer supersnelle behandeling. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder hypotheek oversluiten boete ervoor gezorgd dat de hypotheeklening is over gesloten.
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg
Jayden
Happy klant. Ik woon in Bolberg
5/5
We hadden geen keus en moesten met spoed handelen vanwege de omstandigheden en onze adviseur heeft ons daar zeer goed in geholpen. Ze waren ten alle tijden bereikbaar en door de goede raad kon de ‎hypothecaire lening snel worden afgesloten. Ik ben nog wel onder de indruk van de ervaring.
bestaande hypotheek oversluiten Bolberg
Jayden
Blije familie. Ik woon in Bolberg
5/5

Goedkope Hypotheek oversluiten Bolberg