Hypotheek oversluiten Dorst

Bij wie vind u de allerlaagste rente en beste condities voor uw hypotheek? U wilt geld besparen aan het eind van de maand? U wilt een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Dorst?

U wilt heel graag uw hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een deskundige hypotheek adviseur? Bij wie vind u de allerlaagste rente en beste condities voor uw hypotheek bij u in de regio Baarschot, Tervoort, Seters, Lijndonk, Molenschot, Kerkeind, Bolberg, Bavel, IJpelaar, IJpelaarseind, Teteringen, Lage Aard, Eikberg, Roosberg, Steenoven, Hoeveneind, Rijen, Hooge Aard, Breda, Laareind, Haansberg, Driehoek, Heikant, Hoogendijk, Bieberg en Dorst?

Bestaande hypotheek oversluiten in Dorst

Oversluiten is nooit zonder extra kosten. Er zitten natuurlijk altijd kosten aan vast. Die kosten zijn afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij wat voor hypotheekverstrekker u zit. In elk geval zitten er natuurlijk altijd de gebruikelijke kosten aan vast.

U wilt uw maandelijkse hypotheeklening verlagen?

U wilt geld besparen aan het eind van de maand? Bij onze adviseurs kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Dorst

Vele voordelen van het oversluiten van uw ‎hypothecaire lening

Afhankelijk van uw hypotheeklening kan oversluiten veel extra voordelen voor u geven. Onze adviseur kan u daar een degelijk advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Dorst.

Is oversluiten voordelig voor u in Dorst?

Voorkom de valkuilen en laat onze hypotheekadviseur uw situatie bekijken. Maak gebruik van onze top service!

Is een ontwikkeling van:

abn amro hypotheek oversluiten in Dorst

Degene die voor de meest voordelige rente gaat en daarom een ‎hypothecaire lening bij een andere geldverstrekker wil oversluiten hoeft niet van appartement gaan wisselen aan het einde van de rentevaste periode. Of vanwege dat u onderhand bij uw actuele hypotheekverstrekker of bij een andere geldverstrekker een gunstiger rente kan krijgen. Of misschien past een andere ‎hypothecaire lening een stuk beter bij uw persoonlijke situatie?

Independent hypotheekadviseurs adviseren u graag of uw ‎hypothecaire lening nog bij u past of dat u goedkoper uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Bel voor een afspraak om al deze meerdere mogelijkheden te onderzoeken.
Houdt er overigens rekening mee dat bij het oversluiten van een hypotheek altijd kosten zitten. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met boeterente, als u uw lopende hypotheeklening gaat aanpassen of omdat u gaat stoppen bij uw actuele geldverstrekker. Enkel indien u heeft besloten te gaan veranderen naar een andere hypotheek tijdens een rente herziening is er geen sprake van een boeterente.

Aflossingsvrije ‎hypothecaire lening

Bij het oversluiten van een hypotheeklening dient u rekening te houden dat een aflossingsvrije ‎hypothecaire lening meestal niet ongewijzigd meegenomen kan worden. De meeste banken moeten zich aan de regel houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening niet boven de 50% van de waarde van de woning mag zijn, zelfs indien u hiervoor al een hoger aflossingsvrij deel had. Uiteraard zijn er ook geldverstrekkers waar dat wat flexibeler is. Een betrouwbare hypotheekadviseur mag u daar ruim voldoende informatie over geven.

Spaarhypotheek

Met een spaarhypotheek heeft het meestal geen zin om over te sluiten naar een lagere rente. Een lagere rente heeft dan ook in de regel een hogere verzekeringspremie op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit wordt rentedempende werking genoemd. Wat wel in de regel gelijk blijft zijn de bruto kosten. Vanwege een lagere hypotheekrenteaftrek zullen bij een lagere rente uw netto lasten in de regel weer omhoog. Vraag daarom ten alle tijden om raad bij een betrouwbare hypotheekadviseur.

De nieuwe geldverstrekker kijkt tevens naar de hoogte van uw ‎hypothecaire lening, in verhouding tot de marktwaarde van uw appartement. De reden dat u uw ‎hypothecaire lening niet kan oversluiten naar een andere bank komt regelmatig voor omdat uw appartement een stuk minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Een goede hypotheekadviseur kan u zeker daar in helpen om te bekijken of u uw hypotheeklening kunt oversluiten.

Uw Hypotheek oversluiten? Hier krijgt u een prima beeld van alle ‎hypothecaire lening type en ‎hypothecaire lening vormen

Als u een appartement wilt gaan kopen en geld wil lenen dan heet dat een ‎hypothecaire lening. Het huis is onderpand van de lening. Welke Verschillende soorten Hypotheekleningen Bestaan Er? Vanaf 2013 heeft u bij een beperkt paar type recht op aftrek van uw hypotheekrente.

Vanaf 2013 enkel aftrek van uw hypotheekrente bij een annuïtaire en lineaire ‎hypothecaire lening. Hypotheekrenteaftrek wil iedereen wel gebruik van maken? De aftrek voor leningen geldt vanaf 2013 met een looptijd van minimaal annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. 2 hypotheekvormen voldoen aan deze eisen:

Ingeval er voor iedere termijn het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het complete bedrag, de som van rente en aflossing per termijn, hetzelfde is, en ook aan het einde van de looptijd de gehele lening is afbetaald, dan spreekt men van een annuïteitenhypotheek. U betaalt een vast bedrag per maand dat uit rente en aflossing bestaat. Omdat u aflost, gaat u steeds minder rente en steeds meer aflossing betalen. Omdat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor aftrek van de hypotheekrente. Het nettobedrag stijgt gestaag, omdat een steeds groter deel van de maandlasten uit terugbetaling bestaat. Daardoor is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Per maand betaalt u een vast bedrag aan terugbetaling, waardoor het bedrag aan rente elke maand naar beneden gaat. Het totale maandelijkse bedrag daalt daardoor tevens elke maand.

Vanaf 2013 is er geen aftrek van uw hypotheekrente bij de andere hypotheekvormen
Heeft u vanaf 2013 een andere vorm van ‎hypothecaire lening gemaakt dan een annuïtaire of lineaire ‎hypothecaire lening? Dan kunt u daardoor niet in aanmerking komen voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit komt doordat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afgelost. Dit zijn de volgende hypotheekvormen waar het om gaat in dit geval :

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen afgesloten voor 2013 en wel hypotheekrenteaftrek hebben
Als u één van de hierboven genoemde hypotheekleningen heeft gemaakt voor 2013, dan blijft de aftrek van hypotheekrente voor u gelden. Natuurlijk ook als u gaat verhuizen of uw ‎hypothecaire lening oversluit. Daardoor worden deze verschillende hypotheekvormen nog steeds aangeboden door de meeste geldverstrekkers. Wilt u uw ‎hypothecaire lening verhogen? Bij verhoging gelden wel de nieuwe hypotheekregels dus houdt daar rekening mee.

Ook voor hypotheekleningen afgesloten vóór 2013 is de hypotheekrente maximaal 30 jaar lang aftrekbaar. U moet er wel rekening mee houden dat indien u na 30 jaar niet alles compleet heeft afgelost uw netto maandlasten weer gaan stijgen. abn amro hypotheek oversluiten in Dorst

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders. De SEH begeleid consumenten bij het zoeken van vakkundig advies over hypotheken. Enkel de adviseur met bewezen kennis van zaken over alle verschillende hypotheekvormen komen in aanmerking bij de SEH om advies over hypotheken te kunnen geven.

Deze erkenning geeft consumenten de zekerheid dat de hypotheekadviseur in kwestie deskundig is. Je wordt niet zomaar door de SEH erkend als hypotheekadviseur. De eisen zijn streng, er moeten een paar belangrijke diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te kunnen houden dient de adviseur elk jaar een opleiding te volgen om zijn kennis te actualiseren.

Bij de erkenning hoort het accepteren van de zogeheten beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Dit betekent dat SEH zich aan bepaalde gedragsregels dienen te houden.

De belangrijkste regels van het spel zijn:

Bij een gedegen advies word u overzichtelijk uitgelegd wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheeklening. De hypotheekadviseur verstrekt geen geen volledige, oneerlijke of onjuiste informatie. Altijd houdt de hypotheekadviseur rekening met het belang van zijn client.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waar de hypotheekadviseur zich aan zal houden.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan.

Geheimhouding gegevens clienten.

bij een dispuut zal de hypotheekadviseur zich passen aan Geschillencommissie van de SEH.

Wanneer een hypotheek adviseur zich niet aan bovenstaande regels van het spel zou houden, loopt hij kans zijn erkenning kwijt te raken. Om Erkend Hypotheekadviseur te kunnen worden, moeten adviseurs gespecialiseerd in hypotheken een speciaal examen bij de SEH afleggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse type verzekeringen: dat zijn in principe alle verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomstvoorzieningen: denk aan pensioen en de diverse type spaarregelingen
financiering: verschillende leenvormen en begrotingen.
recht: bijvoorbeeld het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

De hypotheekadviseur die dit moeilijke examen heeft gehaald moet ook nog aantonen dat deze minimaal 1 jaar als hypotheekadviseur gewerkt heeft. Daarbij moet de hypotheekadviseur minimaal 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Verder dienen Erkend Speciaal opgeleide hypotheekadviseurs elk jaar een opfrissingscursus te volgen om hun expertise op peil te houden.

abn amro hypotheek oversluiten in Dorst

Met vrij telefonische uitleg!

Meest gestelde vragen

Indien u uw ‎hypothecaire lening oversluit, neemt u een nieuwe hypotheeklening waarmee u uw nog bestaande hypotheeklening aflost. U kunt gerust een nieuwe hypotheeklening bij dezelfde hypotheekverstrekker aangaan, en ook is het vaak goedkoper het bij een andere hypotheekverstrekker over te sluiten, in de regel doet men dat door dat de maandelijkse lasten een stuk goedkoper zijn voor u.

Er zitten meerdere extra kosten aan het oversluiten van uw hypotheeklening. Waarom dan wel kiezen voor het oversluiten van uw hypotheeklening? Indien de actuele hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheeklening, kunt u elke maand veel kosten besparen. Om zeker te weten dat het voordelig voor is, is het uitermate belangrijk om goed en betrouwbaar advies te verkrijgen.
Top advies kost geld uiteraard. Er gaat best veel werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheeklening. Dat het geld kost is duidelijk doch ga niet besparen op een goede hypotheek adviseur. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheeklening en hebben alle relaties die nodig zijn om het voordelig voor u te doen.
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst

Wat onze klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

Volgens de hypotheek adviseur bij ons in Dorst zou het niet gunstig zijn om onze ‎hypothecaire lening over te sluiten. Het advies van de hypotheekadviseur heeft ons geholpen om uiteindelijk toch onze ‎hypothecaire lening over te kunnen sluiten. Indien je zoekende bent naar een goede hypotheekadviseur in Dorst raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De beste beslissing die we uitgevoerd hebben.
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst
Amy
Klant. Huis bij Dorst
5/5
Ervaren in hoe het moet gebeuren deze hypotheekadviseur. Beste raad tot nu toe. Bij aanvragen over bepaalde zaken die nog onduidelijkheid scheppen zijn ze ten alle tijden bereikbaar. Het hele proces van een nieuwe ‎hypothecaire lening bij het kopen van een nieuw huis is uitstekend georganiseerd. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een absolute aanrader is.
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst
Vera
Blije familie. Ik verblijf
5/5
Betrouwbare service, en snelle analyse. Ondanks een paar lastige problemen die we tegenkwamen heeft de hypotheek adviseur ervoor kunnen zorgen dat onze hypotheeklening gunstig is gemaakt bij een andere hypotheekverstrekker.
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst
Bram
Blije klant. Ik woon in Dorst
5/5
We moesten heel snel handelen door de situatie en onze adviseur heeft ons daar heel goed in geholpen. Ze waren ten alle tijden bereikbaar en door de goede raad kon de ‎hypothecaire lening snel worden afgesloten. Ben nog steeds wel onder de indruk van de ervaring en klantvriendelijkheid.
abn amro hypotheek oversluiten in Dorst
Jayden
Happy familie. Huis in de buurt van Dorst
5/5

Gunstige Hypotheek oversluiten Dorst