Hypotheek oversluiten Gageldonk

U zoekt een hypotheek met de meest voordelige rente en beste condities? U wilt geld overhouden aan het eind van de maand? U wilt een betere hypotheek met betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Gageldonk?

U wilt heel graag uw hypotheek oversluiten? U zoekt een deskundige adviseur? U zoekt een hypotheek met de meest voordelige rente en beste condities bij u in de regio Beek, Westrik, Vaareind, Prinsenbeek, Bagven, Strikberg, Moleneind, Hout, Lies, Rith, Het Zand, Verloren Hoek, Terheijden, Teteringen, Hoeveneind, De Briel, Breda, IJpelaarseind, IJpelaar, Vuchtschoot, Bieberg, Effen, Achterste Rith, Bremberg, Sander en Gageldonk?

kosten hypotheek oversluiten in Gageldonk

Oversluiten kost ten alle tijden geld. Er zitten natuurlijk altijd kosten aan vast. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk op het moment wanneer u oversluit en bij welke hypotheekverstrekker u zit. In elk geval zitten er altijd de gebruikelijke kosten aan vast.

Houdt extra geld over.

U wilt geld overhouden aan het eind van de maand? De hypotheek adviseur kan u daar veel over uitleggen bij u in Gageldonk

Voordelen van het oversluiten van uw hypotheeklening

Oversluiten geeft extra garantie over uw maandelijkse kosten. Onze adviseur kan u daar een degelijk advies over geven. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in Gageldonk.

Is oversluiten een voordeel voor U in Gageldonk?

Voorkom de valkuilen en laat onze hypotheek adviseur uw situatie bekijken. Vraag om een gedegen advies!

Is een bijdrage van:

ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk

Wie vanwege de beste rente gaat en daardoor een hypotheeklening ergens anders wil oversluiten hoeft niet perse ergens anders te gaan wonen aan het einde van de rentevaste termijn. Doch natuurlijk ook ingeval u een meer aantrekkelijke rente krijgen kunt bij een andere hypotheekverstrekker. Het kan ook voorkomen dat de hypotheeklening die u op dit moment heeft een stuk minder past bij u dan een andere hypotheeklening.

Independent speciaal opgeleide hypotheekadviseurs kijken graag met u mee of uw hypotheeklening nog bij u past of dat u een stuk voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Maak een afspraak om deze meerdere opties te bekijken.
Waar u wel rekening mee moet houden is dat bij het oversluiten van een hypotheek ten alle tijden kosten zitten. Dan dient u te denken aan bijvoorbeeld een boeterente bij een al lopende hypotheeklening. Ingeval u de verandering maakt op het moment van renteherziening, dan zal u de boeterente niet hoeven te betalen.

De Aflossingsvrije ‎hypothecaire lening

Bij het oversluiten van een hypotheek moet u rekening te houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening in de regel niet ongewijzigd meegenomen kan worden. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren vanaf augustus 2011 de regel dat een aflossingsvrije hypotheek niet boven de 50% van de marktwaarde van uw appartement mag zijn, ook nadat u daarvoor al een hoger aflossingsvrij deel had. Waarschijnlijk zijn er ook hypotheekverstrekkers waar dat wat eenvoudiger is. Een betrouwbare hypotheekadviseur gaat u daar ruim voldoende informatie over geven.

Spaarhypotheek

Voor degene die een spaarhypotheek heeft, heeft het veelal geen nut om naar een lagere rente over te gaan. Een lagere rente heeft dan veelal een hogere verzekeringspremie op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit heet ook een rentedempende werking. Uw bruto kosten zullen over het algemeen hetzelfde blijven. Uw netto kosten kunnen bij een lagere rente veelal oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag het uw hypotheek adviseur.

Waar de hypotheekverstrekker natuurlijk ook naar zal kijken is de hoogte van de hypotheeklening die in verhouding staat tot de marktwaarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar de andere bank komt regelmatig voor omdat uw woning of bedrijfsruimte veel minder waard is dan het hypotheekbedrag. Uw hypotheekadviseur kan bekijken of oversluiten mogelijk is.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Hier vind u een goed beeld van alle hypotheeklening soorten en hypotheeklening vormen

Een hypotheek is een lening waarmee u een appartement kunt gaan kopen. Voor de lening is een onderpand nodig in de vorm van een huis. Welke verschillende soorten hypotheekleningen kan ik aangaan? Aftrek van uw hypotheekrente is vanaf 2013 nog maar aan te vragen bij een beperkt soorten recht.

Sinds 2013 alleen aftrek van uw hypotheekrente bij een annuïtaire en lineaire hypotheeklening. Aftrek van uw hypotheekrente wil iedereen uiteraard? Sinds 2013 geldt de aftrek dan alleen voor leningen die tijdens de looptijd ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden volledig worden afgelost. 2 hypotheekvormen voldoen aan deze eisen:

Een annuïteitenhypotheek is een hypothecaire lening waarin voor elke periode het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat de totale betaling, de som van rente en aflossing per periode, hetzelfde is, en tevens aan het einde van de looptijd de gehele lening is afbetaald. U betaalt een vast bedrag per maand dat uit rente en aflossing bestaat. U gaat door de tijd heen weer meer afbetalen en minder rente betalen. Omdat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor aftrek van de hypotheekrente. Het grotere gedeelte van de maandelijkse kosten gaat uit de aflossing bestaan waardoor het nettobedrag zal gaan stijgen. Deze aflossing is niet aftrekbaar.

Per maand betaalt u een vast bedrag aan aflossing, zodat het bedrag aan rente maandelijks daalt. Uw totale maandbedrag daalt daardoor ook elke maand.

Geen aftrek van uw hypotheekrente bij andere hypotheekvormen vanaf 2013
Wanneer u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheek maar een andere ‎hypothecaire lening heeft gemaakt zal u niet in aanmerking komen voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit komt omdat deze type leningen niet maandelijks en binnen 30 jaar worden afgelost. Dit zijn de hypotheekvormen waar het om gaat in dit geval :

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen gemaakt voor 2013 en wel hypotheekrenteaftrek hebben
De hypotheekrenteaftrek is enkel en alleen nog geldig indien u een van de hierboven genoemde hypotheekleningen voor 2013 heeft gemaakt. Dat geldt ook ook wanneer u besluit te gaan verhuizen, en als u uw hypotheeklening oversluit. Dit is de reden dat de meeste hypotheekverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Bent u van plan om uw hypotheeklening te verhogen? Bij verhoging gelden wel de nieuwe hypotheekregels dus houdt dan ook daar rekening mee.

Ook voor hypotheekleningen gemaakt vóór 2013 is de hypotheekrente maximaal 30 jaar lang aftrekbaar. U moet er daarom wel rekening mee houden dat indien u na 30 jaar niet alles volledig heeft afgelost uw netto maandlasten weer gaan stijgen. ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders. De SEH helpt de consument bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en expertise hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft de consument de garantie dat de hypotheek adviseur in kwestie oordeelkundig is. De erkenning gaat epr persoon. Om erkend hypotheekadviseur te worden dient de adviseur de vereiste diploma’s te behalen en te voldoen aan bepaalde ervaringseisen. Om de erkenning te behouden dient de adviseur elk jaar een cursus te volgen om zijn kennis bij te houden.

Bij de erkenning hoort het accepteren van de zogeheten beroepscode van de SEH. U bent daardoor verzekerd dat de regels worden nageleefd door de hypotheek adviseur.

De belangrijkste regels zijn:

Bij een gedegen advies zal u helder worden verteld welke de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheek. Incorrecte en misleidende informatie of nog erger, onvolledige informatie mag absoluut niet voorkomen. De hypotheek adviseur zal rekening houden met de belangen van de consument.

de hypotheek adviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van de telkens terugkerende cursussen zal de hypotheek adviseur op de hoogte blijven.

de hypotheek adviseur houdt gegevens van clienten geheim.

bij een geschil zal de hypotheek adviseur zich onderwerpen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Als een adviseur zich niet aan bovenstaande regels zou confirmeren, loopt hij kans zijn erkenning te verliezen. Wie erkend wil worden door de SEH zal een examen af moeten leggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomst perspectief: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat gaat over de diverse soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bent u gehuwd of is er een samenwoningscontract en hoe zit het met het eigendom van het appartement.

De hypotheek adviseur die dit moeilijke examen heeft gehaald moet tevens nog kunnen aantonen dat deze tenminste 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam is. Daarbij moet de adviseur tenminste 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Bovendien dienen Erkend Adviseurs gespecialiseerd in hypotheken ieder jaar een opfrissingscursus te volgen om hun vakkennis op peil te houden.

ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk

Met vrij telefonische coaching!

Meest gestelde vragen

Ingeval u uw hypotheeklening oversluit, neemt u een nieuwe hypotheek waar u uw nog bestaande hypotheek mee afbetaald. Deze nieuwe hypotheek kan bij dezelfde bank, doch u kan ook kiezen voor een nieuwe bank, bijvoorbeeld omdat de condities daar gunstiger zijn voor uw omstandigheden.

Er zitten diverse kosten aan het oversluiten van uw hypotheek. Hoezo dan toch kiezen voor het oversluiten van uw hypotheek? Dat heeft te maken met als de rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw al bestaande hypotheek. Het kan u best veel geld besparen op maandelijkse basis. Het is daardoor ook essentieel om de kosten en de voordelen tegen elkaar af te wegen, alvorens u een beslissing gaat maken.
Goed advies kost geld uiteraard. Er gaat veel werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheek. Het is bijgevolg maar al te vaak verantwoord om een adviseur te raadplegen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle contacten die nodig zijn om het voordelig voor u te organiseren.
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk

Wat onze klanten zeggen over onze speciaal opgeleide hypotheekadviseurs

De adviseur die we hebben geraadpleegd heeft ons hele goede informatie gegeven. Op dat moment was het niet echt te doen om deze hypotheeklening over te sluiten en indien we dat hadden uitgevoerd hadden we een groot financieel probleem gekregen. De adviezen van de hypotheek adviseur was dan ook heel essentieel in onze beslissing en dit heeft dus ons geholpen om tenslotte toch onze hypotheeklening over te kunnen sluiten. Ingeval je op zoek bent naar een goede hypotheek adviseur in Gageldonk raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De voordeligste beslissing die we uitgevoerd hebben.
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk
Nova
Happy klant. Huis bij Gageldonk
5/5
Deze Adviseur is meer dan perfect. Hypotheekadvies is klantvriendelijk en secuur. Overzichtelijk en eerlijk met de antwoorden. Als het oversluiten kan, en als het niet altijd kan is men daar heel open over. Vanaf het begin tot het eind wordt alles goed voor je gerealiseerd. Voor degene die in Gageldonk woont adviseer ik deze adviseur van harte aan.
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk
Liz
familie. Wij Wonen in de regio van Gageldonk
5/5
Top service, en snelle analyse. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder kosten ervoor gezorgd dat de hypotheeklening is over gesloten.
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk
David
Tevreden klant. Huis bij Gageldonk
5/5
We moesten heel snel handelen door de omstandigheden en onze hypotheek adviseur heeft ons daar heel netjes in geholpen. Ze waren altijd bereikbaar en door de goede raad kon de ‎hypothecaire lening snel worden afgesloten. Ik ben zeer te spreken.
ing aflossingsvrije hypotheek oversluiten in Gageldonk
Milan
Happy familie. Wij Wonen in de regio van Gageldonk
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten Gageldonk