Hypotheek oversluiten Hooge Aard

U zoekt een hypotheeklening met de allerlaagste rente en beste condities? U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheeklening verlagen? U wilt meer voordelige voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Hooge Aard?

U gaat een goedkope hypotheek oversluiten? Weet u al bij welke hypotheekadviseur? U zoekt een hypotheeklening met de allerlaagste rente en beste condities bij u in de regio Lage Aard, Lijndonk, Driehoek, Raakeind, Bolberg, Klooster, Snijders-Chaam, Molenschot, Valkenburg, Langereit, Eikberg, Kalishoek, Bavel, Roosberg, Tervoort, Anneville, Verhoven, Kerkeind, Biestraat, Geersbroek, Heikant, Rakens, Horst, Dassemus, Dorst en Hooge Aard?

kosten hypotheek oversluiten in Hooge Aard

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er zitten natuurlijk altijd kosten aan vast. De kosten daarvan is afhankelijk van wanneer u oversluit en bij wat voor bank u zit. In ieder geval zitten er altijd standaard kosten aan vast.

U wilt uw maandelijkse hypotheeklening verlagen?

U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheeklening verlagen? Bij onze hypotheekadviseur kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Hooge Aard

Oversluiten van uw hypotheek heeft zoveel voordelen

Oversluiten heeft diverse voordelen. Onze hypotheek adviseur kan u daar een goed advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Hooge Aard.

Is oversluiten een voordeel voor U in Hooge Aard?

Voorkom de valkuilen, laat onze hypotheekadviseur er naar kijken. Maak ook gebruik van onze top service!

Is een idee van:

zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard

Degene die gaat voor de meest voordelige rente en daarom een hypotheek bij een andere bank wil oversluiten hoeft niet speciaal te gaan verhuizen aan het eind van de rentevaste tijdvak. Doch natuurlijk ook als u een betere rente kunt krijgen bij een andere bank. Of mogelijkerwijs past een andere hypotheek een stuk beter bij de situatie van nu.

Independent speciaal opgeleide hypotheekadviseurs kijken graag met u mee of uw hypotheek nog passend is voor u of dat u voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
U maakt wel kosten bij het oversluiten. Dan moet u denken aan bijvoorbeeld een boeterente bij een al lopende hypotheek. Alleen indien u besluit over te stappen naar een nieuwe hypotheek tijdens een rente herziening is er geen sprake van een boeterente.

De Aflossingsvrije hypotheeklening

Wanneer u besluit uw hypotheeklening te gaan oversluiten moet u rekening te houden dat een aflossingsvrije hypotheek doorgaans niet ongewijzigd mee kan worden verhuist. Dit komt doordat de meeste geldverstrekkers sinds augustus 2011 de regel moeten hanteren dat bij een aflossingsvrije hypotheeklening de marktprijs van uw woning niet boven de 50% mag zijn, ook al had u destijds een hoger aflossingsvrij deel. Er zijn ook geldverstrekkers die meer ruimte zullen bieden. Informeer eens bij uw geldverstrekker of hypotheek adviseur wat voor mogelijkheden er voor uw hypotheek.

De Spaarhypotheek

Met een spaarhypotheek heeft het over het algemeen geen nut om over te gaan naar een lagere rente. Een lagere rente heeft dan meestal een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit heet ook een rentedempende werking. Uw bruto kosten zullen meestal hetzelfde blijven. Uw netto kosten zullen bij een lagere rente veelal oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag bijgevolg ten alle tijden om raad bij een ervaren hypotheek adviseur.

De nieuwe geldverstrekker kijkt natuurlijk naar de hoogte van uw hypotheek, in relatie tot de marktwaarde van uw woning. De reden dat u uw hypotheek niet kan oversluiten naar de andere bank komt dan ook vaak voor doordat uw huis minder waard is dan het hypotheekbedrag. Uw hypotheek adviseur kan beoordelen of oversluiten aan te vragen is.

Uw Hypotheek oversluiten? Een Beeld van Hypotheeklening Soorten En Hypotheeklening Vormen

Een hypotheek is een lening waardoor u een woning of bedrijfsruimte kunt gaan kopen. Het appartement is onderpand van de lening. Welke Type Hypotheken Zijn Er? Sinds 2013 heeft u nog bij een beperkt paar type recht op hypotheekrenteaftrek.

Sinds 2013 alleen hypotheekrenteaftrek bij een annuïtaire en lineaire hypotheek. Hypotheekrenteaftrek wil iedereen wel gebruik van maken? Sinds 2013 geldt de aftrek enkel en alleen voor leningen die tijdens de looptijd in ieder geval annuïtair in maximaal 360 maanden volledig worden afbetaald. 2 hypotheekvormen voldoen aan deze vereisten:

Een annuïteitenhypotheek is een hypotheeklening waarin voor iedere termijn het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het volledige bedrag, inclusief rente en aflossing per termijn, hetzelfde is, en tevens aan het eind van de geldigheidsduur het gehele bedrag is afbetaald. U betaalt een vast bedrag per maand dat voor een gedeelte uit rente en een gedeelte uit aflossing bestaat. Met de tijd mee gaat u meer afbetalen maar minder rente betalen. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor hypotheekrenteaftrek. Het grotere gedeelte van de maandelijkse kosten gaat uit de terugbetaling bestaan waarna het nettobedrag omhoog gaat. Daardoor is deze aflossing weer niet af te trekken.

Een lineaire hypotheeklening houdt in dat u maandelijke een afgesproken bedrag betaald en de rente die u iedere maand betaald hierdoor daalt. Uw totale maandbedrag daalt daardoor ook elke maand.

Geen hypotheekrenteaftrek bij andere hypotheekvormen sinds 2013
Heeft u sinds 2013 een andere hypotheekvorm afgesloten dan een annuïtaire of lineaire hypotheek? Dan kunt u niet in aanmerking komen voor hypotheekrenteaftrek. Dit heeft te maken met het feit dat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afbetaald. Het gaat om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen gemaakt voor 2013 en wel aftrek van hypotheekrente hebben
Als u één van de hierboven genoemde hypotheken heeft afgesloten voor 2013, dan blijft de aftrek van uw hypotheekrente voor u gelden. Dat geldt ook ook wanneer u gaat verhuizen, en als u uw hypotheek oversluit. Daardoor worden deze hypotheekvormen nog steeds aangeboden door veel hypotheekverstrekkers. Bent u van plan om uw hypotheek te verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe regels wel.

Hypotheken die voor 2013 zijn afgesloten geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van uw hypotheekrente. Is uw hypotheek na 30 jaar niet compleet afbetaald? Dan gaan uw netto maandelijkse kosten weer omhoog. zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders. Deskundig advies over hypotheken is erg belangrijk voor consumenten en de SEH begeleid daarbij. Zij doet dit door hypotheekadviseurs die aantoonbaar ruim voldoende kennis en ervaring hebben op het gebied van advies over hypotheken een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft de consument de zekerheid dat de hypotheek adviseur deskundig is. Je wordt niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheek adviseur. De vereisten gaan heel ver, er moeten een paar essentiële diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te behouden moet de adviseur ieder jaar een opleiding volgen om zijn kennis bij te houden.

Bij de erkenning hoort het ondertekenen van de beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Dit houdt in dat Erkend Hypotheekadviseurs zich aan de regels van het spel houden.

De voornaamste gedragsregels zijn:

De hypotheek adviseur geeft een verantwoord advies en maakt hierin duidelijk wat voor financiele, juridische en fiscale gevolgen van belang zijn. De hypotheek adviseur zal geen onvolledige of onjuiste info geven. De hypotheek adviseur zal rekening houden met de belangen van de cliënt.

de hypotheek adviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van de cursussen zal de hypotheek adviseur op de hoogte blijven.

de hypotheek adviseur houdt informatie van clienten natuurlijk altijd geheim.

de hypotheek adviseur onderwerpt zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Als een hypotheekadviseur zich niet aan bovenstaande gedragsregels zou houden, loopt hij kans zijn erkenning te verliezen. Wie goedgekeurd wil worden bij de SEH zal een examen af moeten leggen.

Het gaat dan om de volgende onderwerpen:

Bijna alles over belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse type verzekeringen: zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen die te maken hebben met de hypotheek.
voorziening voor de toekomst: denk hierbij aan pensioen en de diverse type spaarregelingen
financieringen: dat kunnen zijn diverse soorten begrotingen en leenvormen.
recht: bijvoorbeeld het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

De hypotheek adviseur die dit strenge examen heeft gehaald moet tevens nog aantonen dat deze tenminste 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam is. Hierbij moet de hypotheekadviseur tenminste 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Verder dienen Erkend Adviseurs gespecialiseerd in hypotheken elk jaar een opfrissingscursus te volgen om hun vakkennis op peil te houden.

zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard

Met gratis telefonische consult!

Meest gestelde vragen

Wanneer u uw hypotheek gaat oversluiten, neemt u een nieuwe hypotheeklening waar u uw oude hypotheeklening mee betaald. U kunt gerust een nieuwe hypotheeklening bij dezelfde bank afsluiten, en ook is het vaak een stuk voordeliger het bij de andere bank over te sluiten, bijvoorbeeld doordat de condities daar gunstiger zijn voor uw situatie.

Alhoewel er meerdere extra kosten aan het oversluiten van een hypotheeklening zitten, waarom is het dan toch goedkoper?? Het moment wanneer de huidige hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheeklening, kunt u elke maand veel kosten besparen. Om dan ook zeker te weten dat het goedkoper voor is, is het van belang om goed en betrouwbaar advies te kunnen krijgen.
Wie advies van een hypotheekadviseur wilt ontvangen zal daar voor moeten betalen. Het is dan natuurlijk ook een secuur werkje en u wilt verzekerd er van zijn dat het stuk voor stuk klopt. Het is bijgevolg maar al te vaak verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheeklening en hebben alle contacten die benodigd zijn om het voordelig voor u te doen.
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard

Wat onze klanten zeggen over onze speciaal opgeleide hypotheekadviseurs

De hypotheekadviseur die we hebben geraadpleegd heeft ons hele goede info gegeven. Op dat moment was het namelijk niet echt te doen om de hypotheek over te sluiten en indien we dat hadden gedaan was er bij ons een groot financieel probleem gaan ontstaan met allerlei extra kosten. We zijn dan natuurlijk heel tevreden dat we dit van tevoren even te horen kregen van de hypotheekadviseur. Nu weet ik tenminste natuurlijk ook hoe ik mijn situatie wel kan aanpassen om mijn hypotheek zo goed mogelijk over te sluiten. Ik raad iedereen aan om van tevoren even met de hypotheekadviseur in Hooge Aard eerst alles goed te analyseren. Je hebt echt een specialist hiervoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro er dankbaar voor.
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard
Eva
Tevreden klant. Ik ben woonachtig in Hooge Aard
5/5
Deze Hypotheekadviseur is meer dan goed. Allerbeste raad tot nu toe. Duidelijk en betrouwbaar met de uitleg. Als iets kan, en als het niet echt kan is men daar heel open over. Het hele proces van een nieuwe hypotheek voor aankoop van een nieuw appartement is goed geregeld. Voor iedereen die in Hooge Aard woont raad ik deze hypotheekadviseur aan.
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard
Sara
klant. Wij Wonen in regio van Hooge Aard
5/5
Top service, en snelle analyse. Ondanks het feit dat er een paar lastige problemen die we tijdens de analyse tegenkwamen heeft de hypotheekadviseur ervoor kunnen zorgen dat onze hypotheeklening goed voor ons is over gesloten.
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard
Mees
Happy klant. Ik ben woonachtig in Hooge Aard
5/5
Wij hadden waren met spoed op zoek naar een hypotheekadviseur voor de situatie en we hebben contact opgenomen met hypotheekoversluiten.pro. Deze hebben ons uitstekend geholpen. Ik kon hem iedere keer bellen en de papieren werden gelijk goed gedaan zodat de hypotheeklening snel en goed werd geregeld. Ik ben nog steeds wel onder de indruk van de ervaring.
zelf hypotheek oversluiten in Hooge Aard
Jens
Blije klant. Appartement in de regio van Hooge Aard
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten Hooge Aard