Hypotheek oversluiten Hoogendijk

Waar vind u de laagste rente en beste voorwaarden voor een ‎Hypothecaire lening? Verlaag uw maandelijkse lasten U wilt een goedkopere hypotheek met meer voordelige voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Hoogendijk?

Hypotheek oversluiten? Weet u al door welke hypotheek adviseur? Waar vind u de laagste rente en beste voorwaarden voor een ‎Hypothecaire lening bij u in de regio Heikant, Groenstraat, Oosteind, Vijfhuizen, Oosterhout, Hooge Ham, Lage Ham, Dongen, Steenoven, Laareind, Groenendijk, Horst, Seters, ’s-Gravenmoerse Vaart, Klein-Dongen, Rijen, Het Eind, Vrachelen, Dorst, Baarschot, Hoeveneind, Teteringen, Raamsdonk, Haansberg, Ter Aalst en Hoogendijk?

Bestaande hypotheek oversluiten in Hoogendijk

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er komen altijd kosten bij kijken. Hoe hoog die zijn is afhankelijk op het moment wanneer u gaat oversluiten en bij wat voor geldverstrekker u zit. Bovendien zijn er de gebruikelijke andere kosten.

Houdt extra geld over.

Verlaag uw maandelijkse lasten Bij onze hypotheekadviseur kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Hoogendijk

Oversluiten van uw hypotheek heeft zoveel voordelen

Oversluiten geeft extra zekerheid over uw maandelijkse kosten. Onze hypotheek adviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in Hoogendijk.

Is oversluiten voordelig ook voor u in Hoogendijk?

Voorkom onnodige kosten, laat onze hypotheek adviseur er naar kijken. Vraag om een gedegen advies!

bedraagt een idee van:

oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk

Degene die vanwege de beste rente gaat en daarom een hypotheek bij een andere bank wil oversluiten hoeft niet perse van huis gaan veranderen aan het einde van de rentevaste periode. Of zelfs vanwege dat u intussen bij uw actuele hypotheekverstrekker of bij een andere bank een meer voordelige rente ontvangt. Het kan ook voorkomen dat de hypotheek die u nu heeft veel minder past bij u dan een andere hypotheek.

Om een helder beeld te krijgen of uw hypotheek zeker nog bij u past zijn er speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die u een onafhankelijk beeld presenteren welke de allerbeste keuze voor u is. Maak een afspraak om deze aparte opties te onderzoeken.
Waar u wel rekening mee behoort te houden is dat bij het oversluiten van de hypotheek natuurlijk altijd kosten zitten. Denk bijvoorbeeld aan een boeterente bij de al lopende hypotheek. Alleen wanneer u heeft besloten te gaan veranderen naar een andere hypotheek bij een rente herziening is er geen sprake van een boeterente.

Aflossingsvrije hypotheek

Wanneer u uw hypotheeklening gaat oversluiten dient u er rekening mee houden dat een aflossingsvrije hypotheek doorgaans niet ongewijzigd mee kan verhuizen. Veel geldverstrekkers dienen zich aan de regel te houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening niet boven de 50% van de marktwaarde van uw appartement mag zijn, ook al had u indertijd een hoger aflossingsvrij deel. Er zijn ook geldverstrekkers die extra ruimte kunnen bieden. Informeer eens bij uw geldverstrekker of hypotheek adviseur wat voor mogelijkheden er voor uw hypotheek.

Spaarhypotheek

Met een spaarhypotheek heeft het doorgaans geen zin om over te gaan naar een lagere rente. Wat er dan gebeurd is dat er daardoor een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op gaat volgen. Uw bruto lasten zullen over het algemeen hetzelfde blijven. Uw netto lasten zullen bij een lagere rente vaak oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Raadpleeg hiervoor uw hypotheek adviseur.

Waar de geldverstrekker natuurlijk naar zal kijken is hoe hoog uw hypotheek is en hoe deze in verhouding staat tot de waarde van uw huis. Als uw woning of bedrijfsruimte veel minder waard is dan het hypotheekbedrag, dan is het veelal niet te doen om uw hypotheek onder te brengen bij een andere geldverstrekker. Uw hypotheek adviseur kan zien of oversluiten te doen is.

Uw Hypotheek oversluiten? Hier vind u een goed overzicht van alle hypotheek soorten en hypotheek vormen

Een hypotheek is een lening waarmee u een huis kunt kopen. Het huis is de garantie van de lening. Welke Soorten Hypotheekleningen Zijn Er? Sinds 2013 heeft u bij een beperkt aantal soorten recht op aftrek van uw hypotheekrente.

Enkel en alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheek geldt vanaf 2013 nog hypotheekaftrek. Wilt u gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? Sinds 2013 geldt de aftrek dan alleen voor leningen die bij de looptijd in ieder geval annuïtair in maximaal 360 maanden helemaal worden afgelost. Deze 2 hypotheekvormen welke aan deze eisen voldoen zijn:

Indien er voor iedere periode het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het complete bedrag, de som van rente en aflossing per tijdsduur, hetzelfde is, en uiteindelijk aan het einde van de looptijd het gehele bedrag is afbetaald, dan spreekt men van een annuïteitenhypotheek. Elke maand betaald u een gedeelte rente en aflossing. Doordat u aflost, gaat u steeds veel minder rente en steeds meer aflossing betalen. Doordat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor het aftrekken van de hypotheekrente. Het grotere deel van de maandelijkse lasten gaat uit de aflossing bestaan waarna het nettobedrag gaat stijgen. Deze aflossing is niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheeklening betekent dat u elke maand een vast bedrag aflost en de maandelijkse rente hierdoor naar beneden gaat. Het totale maandelijkse bedrag daalt hierdoor ook iedere maand.

Geen aftrek van uw hypotheekrente bij andere hypotheekvormen vanaf 2013
Als u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheeklening maar een andere hypotheek heeft gemaakt komt u niet meer in aanmerking voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit heeft te maken met het feit dat er niet maandelijks en binnen 30 jaar wordt afgelost. Het gaat onder andere om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Aftrek van hypotheekrente voor leningen afgesloten vóór 2013
De aftrek van hypotheekrente is enkel en alleen nog geldig wanneer u een van de hierboven genoemde hypotheken voor 2013 heeft gemaakt. Ook als u gaat verhuizen of uw hypotheek oversluit. Daarom worden deze verschillende hypotheekvormen nog steeds aangeboden door veel geldverstrekkers. Wilt u uw hypotheek verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe hypotheekregels wel.

Hypotheekleningen die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van hypotheekrente. Is uw hypotheek na 30 jaar niet helemaal afgelost? Dan gaan uw netto maandlasten weer stijgen. oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. De SEH begeleid consumenten bij het vinden van oordeelkundig hypotheekadvies. Zij doet dit door hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg verstand van zaken en expertise hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Een hypotheek adviseur die via de SEH wordt aangeraden zal vertrouwen geven aan consumenten. De erkenning is persoonsgebonden. Om erkend hypotheekadviseur te kunnen worden dient de adviseur de benodigde diploma’s te halen en te voldoen aan bepaalde ervaringseisen. Om de erkenning te kunnen houden moet de adviseur ieder jaar een opleiding volgen om zijn kennis van zaken bij te houden.

Het accepteren van de beroepscode van de SEH is dan natuurlijk ook een belangrijk punt. Dit houdt in dat Erkend Hypotheekadviseurs zich aan de regels confirmeren.

De regels op een rijtje:

De hypotheek adviseur geeft een weloverwogen advies en maakt hierin duidelijk wat voor financiele, juridische en fiscale gevolgen belangrijk zijn. Verkeerde en oneerlijke info of erger, onvolledige info mag absoluut niet voorkomen. Ten alle tijden houdt de hypotheek adviseur rekening met de belangen van zijn client.

de hypotheek adviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheek adviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan.

de hypotheek adviseur houdt informatie van clienten geheim.

de hypotheek adviseur onderwerpt zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Wanneer een hypotheek adviseur zich niet aan de regels zou houden, loopt hij kans zijn erkenning kwijt te raken. Wie goedgekeurd wil worden bij de SEH zal een examen af moeten leggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

Bijna alles over belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: dat zijn in principe alle soorten verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomst perspectief: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: diverse leenvormen en begrotingen.
rechtsvormen: bent u getrouwd of heeft u een samenwoningscontract en hoe zit het met het eigendom van het huis.

De hypotheek adviseur die dit uitgebreide examen gehaald heeft moet tevens nog kunnen aantonen dat deze tenminste 1 jaar als hypotheek adviseur gewerkt heeft. Daar bovenop moet de hypotheekadviseur ook nog eens tenminste 50% van zijn tijd actief zijn als hypotheek adviseur. Na dit alles ben je een erkende hypotheek adviseur doch ben je verplicht ieder jaar een opleiding te volgen om op de hoogte te blijven en je expertise voldoende op peil te houden.

oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk

Met gratis telefonische consult!

Meest gestelde vragen

Ingeval u uw hypotheek gaat oversluiten, neemt u een andere hypotheeklening waarmee u uw oude hypotheeklening aflost. Deze nieuwe hypotheeklening kan bij dezelfde geldverstrekker, doch u kunt ook gaan voor een andere geldverstrekker, bijvoorbeeld omdat de voorwaarden daar gunstiger zijn voor uw situatie.

Ondanks dat er meerdere extra kosten aan het oversluiten van een hypotheeklening zitten, waarom zou je dat dan gaan doen?? Dat heeft te maken met als de hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheeklening. Het kan u vaak geld besparen op maandelijkse basis. Het is dan ook essentieel om de lasten en de voordelen tegen elkaar af te wegen, voordat u een beslissing kan maken.
Goed advies kost geld uiteraard. Er gaat best veel werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheeklening. Dat het geld kost is duidelijk doch ga niet uitsparen op een goede hypotheek adviseur. Ze begeleiden u graag met het oversluiten van uw hypotheeklening en hebben alle contacten die vereist zijn om het zo gunstig als mogelijk voor u te doen.
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk

Wat onze klanten zeggen over onze adviseurs gespecialiseerd in hypotheken

De hypotheek adviseur die wij hebben geraadpleegd heeft dan ook ons hele degelijke info gegeven. Het was op dat moment niet echt te doen om onze hypotheek over te sluiten en wanneer we dat wel hadden gedaan was er voor ons een heel groot financieel probleem ontstaan met verschillende aanvullende lasten. De adviezen van de hypotheek adviseur was dan ook vrij essentieel in onze keuze en deze heeft dan ook ons geholpen om uiteindelijk toch onze hypotheek over te kunnen sluiten. Ingeval je zoekende bent naar een goede hypotheek adviseur in Hoogendijk raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De allerbeste keuze die we gedaan hebben.
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk
Eva
Blije klant. Woonachtig in Hoogendijk
5/5
Deze Hypotheek adviseur is meer dan goed. Hypotheekadvies is zeer leerrijk. Duidelijk en betrouwbaar met de uitleg. Als iets kan, kan het en andersom natuurlijk ook. Het complete proces van een verse hypotheek bij de aankoop van een nieuw huis is perfect georganiseerd. Voor iedereen die in Hoogendijk woont adviseer ik deze hypotheek adviseur aan.
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk
Emma
familie. Ik Woon in regio van Hoogendijk
5/5
Top service, en snelle analyse. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder kosten ervoor kunnen zorgen dat de hypotheek is over gesloten.
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk
Hugo
Happy klant. Woning in Hoogendijk
5/5
Wij hadden heel snel een hypotheek adviseur nodig door de situatie en er is contact opgenomen met hypotheekoversluiten.pro. Zij hebben ons uitstekend geholpen. Ze waren ten alle tijden bereikbaar en door de goede raad werd de hypotheeklening snel over gesloten. Ik ben nog steeds wel onder de indruk van de ervaring en klantvriendelijkheid.
oversluiten aflossingsvrije hypotheek in Hoogendijk
Mason
Happy familie. Ik ben woonachtig
5/5

Goedkope Hypotheek oversluiten Hoogendijk