Hypotheek oversluiten IJpelaarseind

Bij wie vind u de allerbeste rente en allerbeste voorwaarden voor een hypotheek? U wilt ook uw maandelijkse hypotheeklening verlagen? U wilt een betere hypotheek met meer voordelige voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in IJpelaarseind?

U gaat een hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een deskundige adviseur? Bij wie vind u de allerbeste rente en allerbeste voorwaarden voor een hypotheek bij u in de regio IJpelaar, Kerkeind, Breda, Bavel, Tervoort, Roosberg, Eikberg, Bieberg, Bolberg, Baarschot, Dorst, Ulvenhout, Teteringen, Lijndonk, Pennendijk, Anneville, Lage Aard, Geersbroek, Hoeveneind, Gouwelaar, Molenschot, Valkenburg, Hooge Aard, Hout, Seters en IJpelaarseind?

Bestaande hypotheek oversluiten in IJpelaarseind

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er zitten natuurlijk altijd kosten aan vast. Die kosten zijn afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij wat voor bank u zit. In elk geval zitten er natuurlijk altijd standaard kosten aan vast.

U wilt geld besparen aan het eind van de maand?

U wilt ook uw maandelijkse hypotheeklening verlagen? Bij onze adviseurs kunt u terecht voor al uw vragen bij u in IJpelaarseind

Oversluiten van uw hypotheek heeft vele voordelen

Afhankelijk van uw hypotheek kan oversluiten veel voordelen voor u geven. Onze hypotheekadviseur kan u daar een goed advies over verstrekken. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in IJpelaarseind.

Is oversluiten goedkoper ook voor u in IJpelaarseind?

Voorkom onnodige kosten, laat onze hypotheekadviseur er naar kijken. Vraag om een gedegen advies!

bedraagt een bijdrage van:

hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind

Een hypotheek oversluiten kan zonder te verhuizen, bijvoorbeeld aan het einde van een rentevaste tijdsduur. Of vanwege dat u onderhand bij uw huidige hypotheekverstrekker of bij een andere geldverstrekker een gunstiger rente ontvangt. Of wellicht past een andere hypotheek beter bij uw prive situatie?

Autonome speciaal opgeleide hypotheekadviseurs adviseren u graag of uw hypotheek nog bij u past of dat u goedkoper uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Bel voor een afspraak om deze meerdere keuzes te bekijken.
Waar u wel rekening mee dient te houden is dat aan het oversluiten van een hypotheek natuurlijk altijd kosten zitten. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met boeterente, als u uw lopende hypotheek gaat veranderen of omdat u wilt vertrekken bij uw huidige bank. Maakt u een overstap op het tijdstip van renteherziening, dan hoeft u geen boeterente te betalen.

De Aflossingsvrije hypotheeklening

Een aflossingsvrije hypotheek kunt u niet zomaar ongewijzigd meenemen als u de hypotheek oversluit. Dit komt omdat de meeste hypotheekverstrekkers vanaf augustus 2011 de regel gebruiken dat bij een aflossingsvrije hypotheek de marktprijs van uw appartement niet boven de 50% kan zijn, ook al had u daarvoor een hoger aflossingsvrij deel. Er zijn ook geldverstrekkers die meer ruimte zullen bieden. Informeer eens bij uw bank of adviseur wat voor opties er voor uw hypotheek.

De Spaarhypotheek

Met een spaarhypotheek heeft het meestal geen zin om over te sluiten naar een lagere rente. Wat er dan kan gebeuren is dat er dan een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op gaat volgen. Uw bruto kosten blijven over het algemeen vrijwel gelijk. Uw netto kosten kunnen bij een lagere rente meestal oplopen vanwege een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag bijgevolg ten alle tijden om raad bij een vertrouwde hypotheekadviseur.

Waar de bank natuurlijk naar zal kijken is hoe hoog uw hypotheek is en hoe dit in verhouding staat tot de marktwaarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheek niet kan oversluiten naar een andere geldverstrekker komt vaak voor doordat uw appartement veel minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Uw adviseur kan beoordelen of oversluiten te doen is.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Een Samenvatting van Hypotheek Soorten En Hypotheek Vormen

Een hypotheek is een lening waardoor u een woning of bedrijfsruimte kunt gaan kopen. Het appartement is onderpand van de lening. Welke Verschillende soorten Hypotheken Zijn Er? Hypotheekrenteaftrek is vanaf 2013 nog maar mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Enkel en alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheek geldt vanaf 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Wilt u gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? De aftrek voor dit soort leningen geldt vanaf 2013 voor een looptijd van tenminste annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. 2 hypotheekvormen voldoen aan deze vereisten:

Een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarbij voor elke termijn het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, inclusief rente en aflossing per termijn, gelijk is, en uiteindelijk aan het einde van de looptijd het gehele bedrag is afbetaald. Per maand bestaat uw betaling uit gedeelte rente en aflossing. Doordat u afbetaald, gaat u steeds minder rente en steeds meer aflossing betalen. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor aftrek van uw hypotheekrente. Het grootste gedeelte van de maandelijkse kosten gaat uit de terugbetaling bestaan zodat het nettobedrag gaat stijgen. Bijgevolg is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u elke maand een vast bedrag afbetaald en de rente welke u elke maand aflost hierdoor naar beneden gaat. Uw totale maandbedrag daalt daardoor tevens iedere maand.

Geen aftrek van uw hypotheekrente bij andere hypotheekvormen vanaf 2013
Als u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheek maar een andere hypotheeklening heeft afgesloten komt u niet in aanmerking voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit komt omdat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afgelost. Het gaat om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Hypotheekrenteaftrek voor leningen afgesloten vóór 2013
Als u één van de hierboven genoemde hypotheken heeft afgesloten voor 2013, dan zal de hypotheekrenteaftrek voor u gelden. Dat geldt gelukkig ook bij verhuizingen, en als u uw hypotheek oversluit. Dit is de reden dat de meeste geldverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Was u van plan om uw hypotheek te verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe hypotheekregels wel.

Hypotheken die voor 2013 zijn afgesloten geldt ook een maximum van 30 jaar hypotheekrenteaftrek. U moet er wel rekening mee houden dat wanneer u na 30 jaar niet alles compleet heeft afgelost uw netto maandlasten weer kunnen stijgen. hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind

Op initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgericht. Dit wordt de SEH genoemd. Oordeelkundig advies over hypotheken is essentieel voor de consument en de SEH helpt daarbij. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg verstand van zaken en expertise hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft de consument de garantie dat de hypotheekadviseur oordeelkundig is. Je wordt niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheekadviseur. De vereisten zijn streng, er moeten een paar belangrijke diploma’s behaalt worden. En elk jaar moet de adviseur een opleiding volgen om bij te kunnen blijven.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan ook een uitermate belangrijk punt. U bent daarom gewaarborgd dat de gedragsregels worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De regels van het spel op een rijtje:

Bij een gedegen advies word u helder uitgelegd wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheek. Verkeerde en oneerlijke informatie of nog erger, geen volledige informatie is uit den boze. De hypotheekadviseur zal rekening houden met de belangen van de consument.

de hypotheekadviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

de hypotheekadviseur houdt gegevens van klanten natuurlijk altijd geheim.

de hypotheekadviseur onderwerpt zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Wanneer een adviseur zich niet aan bovenstaande gedragsregels zou houden, loopt hij kans zijn erkenning te verliezen. Om Erkend Adviseur te worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: dat zijn in principe alle verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomstvoorzieningen: denk hierbij aan pensioen en de diverse soorten spaarregelingen
financieringen: de verschillende leenvormen en begrotingen.
rechtsvormen: bent u gehuwd of heeft u een samenwoningscontract en hoe zit het met het eigendom van het appartement.

Als de adviseur dit examen gehaald heeft, moet hij of zij aantonen minimaal 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam te zijn. Daarbij moet de hypotheek adviseur minimaal 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit allemaal ben je eindelijk een erkende hypotheekadviseur en ben je ook nog eens verplicht elk jaar een opleiding te volgen om op de hoogte te blijven en je expertise ruim voldoende op peil te houden.

hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind

Met kosteloze telefonische support!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van uw hypotheek neemt u een nieuwe hypotheek waarmee u uw al bestaande hypotheek afbetaald. Deze nieuwe hypotheek kan bij dezelfde geldverstrekker, doch u kan ook gaan voor een nieuwe geldverstrekker, meestal doet men dat vanwege dat de maandelijkse lasten voordeliger zijn voor u.

Alhoewel er verschillende kosten aan het oversluiten van een hypotheek zitten, waarom is het dan toch goedkoper?? Dat heeft te maken met als de hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheek. Het kan u veel geld besparen op maandelijkse basis. Het is daardoor ook belangrijk om de lasten en de voordelen tegen elkaar af te wegen, voordat u een beslissing kan maken.
Wie goed advies van een adviseur wilt ontvangen zal er voor dienen te betalen. Het is daarbij ook veel uitzoekerij en u wilt zeker weten dat het stuk voor stuk klopt. Het is bijgevolg vaak verstandig om een adviseur te raadplegen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle contacten die vereist zijn om het voordelig voor u te doen.
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind

Wat klanten zeggen over onze speciaal opgeleide hypotheekadviseurs

Volgens de adviseur bij ons in IJpelaarseind was het niet echt te doen om onze hypotheek over te sluiten. De adviezen van de hypotheekadviseur heeft ons enorm geholpen om tenslotte toch onze hypotheek over te kunnen sluiten. Ik raad het iedereen aan om van tevoren even met de adviseur in IJpelaarseind eerst alles goed te bekijken. Je hebt echt een specialist hiervoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro dan ook heel dankbaar.
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind
Vera
Tevreden klant. Woonachtig in de buurt van IJpelaarseind
5/5
Een hele goede hypotheekadviseur. Hypotheekadvies is leerzaam. Duidelijk en recht door zee met de antwoorden. Als iets kan, en als het niet altijd kan is men daar heel open over. Ze denken met je mee van begin tot eind wordt alles goed voor je georganiseerd. Voor degene die in IJpelaarseind woont adviseer ik deze adviseur aan.
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind
Naomi
Blije familie. Ik zit in IJpelaarseind
5/5
Hele goede service, en snelle analyse. Ondanks een paar problemen die we bij de analyse tegenkwamen heeft de adviseur ervoor kunnen zorgen dat onze hypotheek gunstig voor ons is over gesloten.
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind
Cas
Klant. Huis in IJpelaarseind
5/5
We hadden geen keus en moesten dringend handelen vanwege de situatie en onze adviseur heeft ons daar heel snel in geholpen. Ik kon ze iedere keer bellen en de papieren werden gelijk goed gedaan zodat de hypotheeklening gemakkelijk en goed werd geregeld. Ik ben heel erg te spreken.
hypotheek oversluiten abn in IJpelaarseind
Finn
Happy familie. Wij Wonen in buurt van IJpelaarseind
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten IJpelaarseind