Hypotheek oversluiten Lage Aard

U bent op zoek naar een ‎Hypothecaire lening met de meest voordelige rente en beste condities? Verlaag uw maandelijkse hypotheeklasten U wilt een betere hypotheek met meer voordelige voorwaarden? Neem dan nu contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Lage Aard?

Hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een zeer ervaren hypotheek adviseur? U bent op zoek naar een ‎Hypothecaire lening met de meest voordelige rente en beste condities bij u in de regio Lijndonk, Hooge Aard, Bolberg, Molenschot, Eikberg, Tervoort, Bavel, Roosberg, Kerkeind, Driehoek, Raakeind, Valkenburg, Snijders-Chaam, Dorst, Klooster, Anneville, IJpelaar, Langereit, Geersbroek, IJpelaarseind, Baarschot, Kalishoek, Verhoven, Biestraat, Breda en Lage Aard?

kosten hypotheek oversluiten in Lage Aard

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er komen altijd kosten bij kijken. Hoe hoog die zijn is afhankelijk van het moment wanneer u gaat oversluiten en bij welke bank u zit. In ieder geval zitten er altijd de standaard kosten aan vast.

Verlaag uw maandelijkse hypotheeklasten

Verlaag uw maandelijkse hypotheeklasten Onze hypotheekadviseur kan u daar meer over vertellen bij u in Lage Aard

Oversluiten van uw hypotheeklening heeft zoveel voordelen

Oversluiten geeft meer garantie over uw maandelijkse kosten. Onze adviseur kan u daar een degelijk advies over verstrekken. Neem contact op met onze adviseur in Lage Aard.

Is oversluiten voordelig voor U in Lage Aard?

Voorkom extra kosten, laat onze hypotheekadviseur er naar kijken. Krijg zonder extra kosten advies!

Is een initiatief van:

boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard

Om een hypotheeklening over te sluiten aan het einde van een rentevaste tijdvak hoeft u niet van appartement te veranderen. Maar ook wanneer u een betere rente krijgen kunt bij een andere bank. Het kan ook voorkomen dat de hypotheeklening die u op dit moment heeft minder past bij u dan een andere hypotheeklening.

Voor degene die willen weten of de hypotheeklening nog wel bij hun past zijn er speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die u een onafhankelijk beeld kunnen geven welke de voordeligste keuze bij u is. Een afspraak is gemakkelijk te maken om deze aparte opties te onderzoeken.
Waar u wel rekening mee behoort te houden is dat aan het oversluiten van een hypotheek natuurlijk altijd kosten zitten. U kunt bijvoorbeeld een boeterente krijgen, als u uw lopende hypotheek gaat veranderen of omdat u stopt bij uw actuele bank. Maakt u een overstap op het tijdstip van renteherziening, dan zal u de boeterente niet hoeven te betalen.

De Aflossingsvrije ‎hypothecaire lening

Een aflossingsvrije hypotheek kunt u niet zomaar onveranderd meenemen als u de hypotheek oversluit. Veel banken hanteren vanaf augustus 2011 de wet dat een aflossingsvrije hypotheek niet boven de 50% van de marktwaarde van uw woning mag zijn, ook al had u indertijd een hoger aflossingsvrij deel. Waarschijnlijk zijn er ook hypotheekverstrekkers waar dat wat gemakkelijker is. Een ervaren hypotheekadviseur gaat u daar genoeg informatie over kunnen geven.

Spaarhypotheek

Met een spaarhypotheek heeft het meestal vaak geen zin om over te sluiten naar een lagere rente. Een lagere rente heeft dan over het algemeen een hogere verzekeringspremie op de bankspaarrekening tot gevolg. Dit heet ook een rentedempende werking. Uw bruto lasten zullen vrijwel gelijk blijven. Uw netto lasten zullen bij een lagere rente vaak oplopen vanwege een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag het uw hypotheek adviseur.

Waar de bank natuurlijk ook naar zal kijken is hoe hoog uw hypotheek is en hoe die in relatie staat tot de marktwaarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar een andere bank komt dan ook vaak voor omdat uw woning een stuk minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Uw adviseur kan zien of oversluiten mogelijk is.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Een Beeld van Hypotheeklening Soorten En Hypotheeklening Vormen

Als u een woning of bedrijfsruimte wilt kopen en geld ervoor moet lenen dan heet dat een hypotheeklening. Voor de lening is een onderpand vereist in de vorm van een uw woning of bedrijfsruimte. Er zijn veel verschillende soorten hypotheken. Aftrek van uw hypotheekrente is vanaf 2013 nog maar mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Vanaf 2013 enkel en alleen aftrek van uw hypotheekrente bij een annuïtaire en lineaire hypotheeklening. Aftrek van uw hypotheekrente wil iedereen wel gebruik van maken? Vanaf 2013 geldt de aftrek enkel voor leningen die tijdens de looptijd ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden helemaal worden afbetaald. De 2 hypotheekvormen welke aan deze eisen voldoen zijn:

Ingeval er voor elke periode het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, de som van rente en aflossing per periode, gelijk is, en uiteindelijk aan het einde van de geldigheidsduur de gehele lening is afbetaald, dan spreekt men van een annuïteitenhypotheek. U betaalt een vast bedrag per maand dat uit rente en aflossing bestaat. Met de tijd mee gaat u meer aflossen maar een stuk minder rente betalen. Dit vaste bedrag is bruto, dus voor aftrek van uw hypotheekrente. Het grootste deel van de maandelijkse lasten gaat uit de terugbetaling bestaan zodat het nettobedrag omhoog gaat. Deze terugbetaling is niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek betekent dat u maandelijke een afgesproken bedrag aflost en de rente welke u elke maand betaald hierdoor naar beneden gaat. Het totale maandelijkse bedrag daalt hierdoor tevens elke maand.

Sinds 2013 is er geen aftrek van uw hypotheekrente bij andere hypotheekvormen
Wanneer u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheek maar een andere ‎hypothecaire lening heeft afgesloten komt u niet meer in aanmerking voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit komt vanwege dat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afbetaald. Dit zijn de hypotheekvormen waar het om gaat in dit geval :

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen afgesloten voor 2013 en wel aftrek van hypotheekrente hebben
De hypotheekrenteaftrek is alleen nog van kracht indien u een van de hierboven genoemde hypotheken voor 2013 heeft afgesloten. Ook als u gaat verhuizen of uw hypotheeklening oversluit. Dit is de reden dat de meeste hypotheekverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Bent u van plan om uw hypotheeklening te verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe hypotheekregels wel.

Hypotheken die voor 2013 zijn afgesloten geldt ook maximaal 30 jaar aftrek van uw hypotheekrente. U moet er daarom wel rekening mee houden dat indien u na 30 jaar niet alles helemaal heeft afbetaald uw netto maandlasten weer gaan stijgen. boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard

Op initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgericht. Dit wordt de SEH genoemd. Deskundig advies over hypotheken is van belang voor de consument en de SEH begeleid daarbij. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg verstand van zaken en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft consumenten de garantie dat de hypotheek adviseur deskundig is. Je wordt dan ook niet voor niets door de SEH goedgekeurd als hypotheek adviseur. De eisen gaan heel ver, er moeten een aantal belangrijke diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te behouden moet de adviseur ieder jaar een cursus volgen om zijn kennis van zaken bij te houden.

Het accepteren van de beroepscode van de SEH is dan ook een essentieel punt. Dit houdt in dat SEH zich aan bepaalde gedragsregels dienen te houden.

De gedragsregels op een rij:

De hypotheek adviseur zal een doordacht advies presenteren en zal u duidelijk maken welke financiele, juridische en fiscale gevolgen van belang zijn. De hypotheek adviseur zal geen onvolledige of onjuiste informatie geven. De hypotheek adviseur houdt rekening met de belangen van de consument.

de hypotheek adviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van bepaalde cursussen zal de hypotheek adviseur natuurlijk altijd van de allerlaatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

de hypotheek adviseur houdt gegevens van clienten geheim.

de hypotheek adviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheek adviseur kan zijn erkenning door de SEH verspelen als deze zich niet houdt aan deze bovenstaande regels. Wie goedgekeurd wil worden bij de SEH zal een examen bij deze stichting moeten afleggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Bijna alles over belastingen: dan hebben we het over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomstvoorzieningen: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financiering: dat gaat over de diverse soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bijvoorbeeld het onderscheid tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

De hypotheek adviseur die dit uitgebreide examen heeft gehaald moet ook nog aantonen dat deze tenminste 1 jaar als hypotheekadviseur gewerkt heeft. Daarbij moet de hypotheekadviseur tenminste 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Bovendien dienen Erkend Speciaal opgeleide hypotheekadviseurs elk jaar een cursus te volgen om hun competentie op peil te houden.

boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard

Met vrij telefonische coaching!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van uw hypotheeklening neemt u een andere hypotheek waar u uw al bestaande hypotheek mee aflost. Deze nieuwe hypotheek kan bij dezelfde bank, doch u kan ook kiezen voor een andere bank, bijvoorbeeld vanwege dat de condities er beter zijn voor uw omstandigheden.

Ondanks dat er verschillende extra kosten aan het oversluiten van een hypotheek zitten, waarom is het dan toch voordelig?? Ingeval de actuele rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw al bestaande hypotheek, kunt u elke maand veel kosten uitsparen. Het is dan ook essentieel om de lasten en de baten tegen elkaar af te wegen, alvorens u een beslissing maakt.
Wie advies van een hypotheek adviseur wilt ontvangen zal er voor moeten betalen. Het is dan ook een secuur werkje en u wilt verzekerd er van zijn dat alles klopt. Het is bijgevolg vaak een goed idee om een hypotheek adviseur in te schakelen. Ze adviseren u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle relaties die vereist zijn om het voordelig voor u te regelen.
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard

Wat onze klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

Volgens de hypotheek adviseur bij ons in Lage Aard was het niet echt mogelijk om onze hypotheeklening over te sluiten. We zijn heel tevreden dat we dit van tevoren even te horen kregen van de hypotheekadviseur. Nu weet ik tenminste ook hoe ik mijn omstandigheden wel kan veranderen om mijn hypotheeklening zo gunstig mogelijk over te sluiten. Ik raad het iedereen aan om van tevoren even met de hypotheek adviseur in Lage Aard eerst alles goed te bestuderen. Je hebt nu een keer echt een specialist daarvoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro er dankbaar voor.
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard
Emma
Tevreden klant. Ik ben woonachtig in Lage Aard
5/5
Ervaren in hoe het behoort te gebeuren deze hypotheekadviseur. Allerbeste begeleiding tot nu toe. Bij vragen over bepaalde zaken die nog niet volledig duidelijk zijn, zijn ze altijd bereikbaar. Ze denken met je mee van begin tot eind wordt alles perfect voor je geregeld. Voor degene die in Lage Aard woont adviseer ik deze hypotheek adviseur van harte aan.
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard
Elin
klant. Ik Woon in regio van Lage Aard
5/5
Goede service, zeer snelle afhandeling. Ondanks het feit dat er een aantal vervelende problemen die we tegenkwamen heeft de hypotheek adviseur ervoor gezorgd dat onze hypotheek gunstig voor ons is over gesloten.
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard
Vince
Happy klant. Woning in Lage Aard
5/5
We moesten heel snel handelen vanwege de omstandigheden en onze adviseur heeft ons daar heel goed in geholpen. Ze waren altijd bereikbaar en door de goede raad kon de hypotheek snel worden afgesloten. Ik ben hier heel erg over te spreken.
boeterente oversluiten hypotheek in Lage Aard
Milan
Blije klant. Woning dichtbij regio van Lage Aard
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten Lage Aard