Hypotheek oversluiten Lijndonk

U bent op zoek naar een hypotheek met de allerlaagste rente en beste condities? Verlaag uw maandelijkse lasten U wilt betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Lijndonk?

Hypotheek oversluiten? Weet u al bij welke adviseur? U bent op zoek naar een hypotheek met de allerlaagste rente en beste condities bij u in de regio Lage Aard, Bolberg, Molenschot, Tervoort, Hooge Aard, Bavel, Eikberg, Kerkeind, Roosberg, Dorst, Driehoek, Baarschot, Raakeind, IJpelaar, IJpelaarseind, Valkenburg, Anneville, Snijders-Chaam, Klooster, Langereit, Geersbroek, Verhoven, Breda, Rijen, Seters en Lijndonk?

kosten hypotheek oversluiten in Lijndonk

Oversluiten is niet gratis. Er komen altijd kosten bij kijken. De kosten daarvan is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij wat voor bank u zit. In ieder geval zitten er altijd de gebruikelijke kosten aan vast.

U wilt uw maandelijkse hypotheeklening verlagen?

Verlaag uw maandelijkse lasten Bij onze adviseurs kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Lijndonk

Vele voordelen van het oversluiten van uw hypotheeklening

Afhankelijk van uw hypotheek heeft oversluiten vele voordelen voor u. Onze hypotheek adviseur kan u daar een betrouwbaar advies over verstrekken. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in Lijndonk.

Is oversluiten lonend ook voor u in Lijndonk?

Voorkom problemen en laat onze hypotheekadviseur uw situatie bekijken. Maak zeker gebruik van onze top service!

het is een initiatief van:

oversluiten hypotheek Lijndonk

Degene die vanwege de beste rente gaat en daardoor een hypotheeklening ergens anders wil oversluiten hoeft niet ergens anders te gaan wonen aan het einde van de rentevaste tijdvak. Of zelfs omdat u onderhand bij uw actuele hypotheekverstrekker of bij een andere bank een betere rente ontvangt. Of misschien past een andere hypotheeklening beter bij de omstandigheden op dit moment.

Autonome adviseurs gespecialiseerd in hypotheken adviseren u graag of uw hypotheeklening nog bij u past of dat u een stuk voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Bel ons voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Houdt er trouwens rekening mee dat aan het oversluiten van de hypotheek altijd kosten zitten. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met boeterente, als u uw lopende hypotheek laat veranderen of omdat u gaat stoppen bij uw actuele geldverstrekker. Ingeval u de overstap maakt op het tijdstip van renteherziening, dan hoeft u geen boeterente te betalen.

De Aflossingsvrije ‎hypothecaire lening

Een aflossingsvrije hypotheek kunt u niet altijd ongewijzigd meeverhuizen als u de hypotheek oversluit. De meeste banken moeten zich aan de regel houden dat een aflossingsvrije hypotheek niet hoger mag zijn dan 50 % van de marktwaarde van uw appartement, ook al had u indertijd een hoger aflossingsvrij deel. Zeer zeker zijn er ook geldverstrekkers waar dat wat gemakkelijker is. Een degelijke hypotheek adviseur kan u daar voldoende informatie over kunnen geven.

De Spaarhypotheek

Voor degene met een spaarhypotheek heeft het doorgaans geen nut om naar een lagere rente over te gaan. Wat er dan gebeurd is dat er daardoor een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op gaat volgen. Wat wel doorgaans hetzelfde kan blijven zijn de bruto lasten. Uw netto lasten kunnen bij een lagere rente vaak oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Raadpleeg uw hypotheek adviseur.

Waar de geldverstrekker natuurlijk ook naar zal kijken is de hoogte van de hypotheeklening die in relatie staat tot de marktwaarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheeklening niet kan oversluiten naar een andere geldverstrekker komt regelmatig voor omdat uw woning of bedrijfsruimte minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Uw hypotheek adviseur kan bekijken of oversluiten mogelijk is.

Uw Hypotheek oversluiten? Bij ons krijgt u een prima samenvatting van alle hypotheeklening soorten en hypotheeklening vormen

Als u een woning of bedrijfsruimte wilt kopen en geld wil lenen dan heet dat een hypotheeklening. Voor de lening is een waarborg nodig in de vorm van een huis. Welke soorten hypotheekleningen kan ik afsluiten? Hypotheekrenteaftrek is vanaf 2013 nog maar mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Enkel en alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheeklening geldt vanaf 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Hypotheekrenteaftrek wil iedereen uiteraard? Vanaf 2013 geldt de aftrek enkel en alleen voor leningen die tijdens de looptijd in ieder geval annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afbetaald. Deze 2 hypotheekvormen die aan deze vereisten voldoen zijn:

Een annuïteitenhypotheek is een hypothecaire lening waarbij voor elke periode het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het volledige bedrag, de som van rente en aflossing per periode, hetzelfde is, en tevens aan het einde van de geldigheidsduur de gehele lening is terugbetaald. U betaalt een vast bedrag elke maand dat voor een gedeelte uit rente en een gedeelte uit aflossing bestaat. Doordat u afbetaald, betaalt u wel minder rente en steeds meer aflossing. Dit vaste bedrag is bruto, dus met hypotheekrenteaftrek. Het grotere gedeelte van de maandelijkse lasten gaat uit de terugbetaling bestaan waarna het nettobedrag zal gaan stijgen. Deze terugbetaling is niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u elke maand een afgesproken bedrag afbetaald en de rente die u elke maand betaald hierdoor daalt. Uw totale maandbedrag daalt daardoor ook iedere maand.

Sinds 2013 is er geen hypotheekrenteaftrek bij de andere hypotheekvormen
Heeft u vanaf 2013 een andere vorm van hypotheeklening gemaakt dan een annuïtaire of lineaire hypotheeklening? Dan komt u daardoor niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Dit komt omdat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afbetaald. Dit zijn de hypotheekvormen waar het om gaat in dit geval :

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen die zijn afgesloten voor 2013 en wel aftrek van hypotheekrente hebben
De aftrek van uw hypotheekrente is enkel en alleen nog van kracht indien u een van de hierboven genoemde hypotheekleningen voor 2013 heeft gemaakt. Dat geldt trouwens uiteraard ook wanneer u gaat verhuizen, en als u uw hypotheeklening oversluit. Dit is dan ook de reden dat de meeste geldverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Wilt u uw ‎hypothecaire lening verhogen? Bij verhoging gelden wel de nieuwe hypotheekregels dus houdt dan ook daar rekening mee.

Hypotheken die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook een maximum van 30 jaar hypotheekrenteaftrek. U moet er wel rekening mee houden dat indien u na 30 jaar niet alles compleet heeft afbetaald uw netto maandlasten weer kunnen stijgen. oversluiten hypotheek Lijndonk

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Vakkundig advies over hypotheekleningen is uitermate belangrijk voor consumenten en de SEH helpt daarbij. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar ruim voldoende kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft consumenten de zekerheid dat de hypotheek adviseur in kwestie oordeelkundig is. De erkenning is persoonsgebonden. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient wel de benodigde diploma’s te behalen en te voldoen aan bepaalde eisen. En elk jaar moet de adviseur een opleiding volgen om bij te blijven.

Bij de erkenning hoort het ondertekenen van de zogeheten beroepscode van de SEH. Dit betekent dat SEH zich aan bepaalde regels houden.

De regels op een rijtje:

Bij een degelijk advies zal u helder worden geadviseerd welke de financiele en fiscale gevolgen zijn bij het afsluiten van een hypotheek. Verkeerde en misleidende informatie of erger, onvolledige informatie is uit den boze. De hypotheek adviseur houdt rekening met de belangen van de consument.

de hypotheek adviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van bepaalde cursussen zal de hypotheek adviseur op de hoogte blijven.

de hypotheek adviseur houdt informatie van klanten altijd geheim.

de hypotheek adviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheek adviseur kan zijn erkenning door de SEH verspelen als die zich niet houdt aan de bovenstaande hypotheekregels. Wie goedgekeurd wil worden bij de SEH zal een examen bij deze stichting moeten afleggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Alles over belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: dat zijn eigenlijk alle soorten verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomst perspectief: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat gaat over de diverse soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bijvoorbeeld het onderscheid tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

Als de adviseur dit examen gehaald heeft, moet hij of zij kunnen aantonen minimaal 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam te zijn. Daarbij moet de hypotheekadviseur minimaal 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Bovendien dienen Erkend Adviseurs gespecialiseerd in hypotheken elk jaar een opfrissingscursus te volgen om hun competentie op peil te houden.

oversluiten hypotheek Lijndonk

Met kosteloze telefonische coaching!

Meest gestelde vragen

Ingeval u uw hypotheeklening oversluit, neemt u een nieuwe hypotheek waarmee u uw nog bestaande hypotheek afbetaald. U kunt een nieuwe hypotheek bij dezelfde bank afsluiten, en ook is het vaak goedkoper het bij een andere bank over te sluiten, doorgaans doet men dat door dat de maandelijkse kosten voordeliger zijn voor u.

Alhoewel er meerdere kosten aan het oversluiten van een hypotheek zijn, waarom zou je dat dan doen?? Dat heeft te maken met als de rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw oude hypotheek. Het kan u best veel geld besparen op maandelijkse basis. Het is dan ook belangrijk om de kosten en de baten tegen elkaar af te wegen, alvorens u een beslissing maakt.
Wie goede raad van een adviseur wilt krijgen zal er voor dienen te betalen. Het is dan ook veel uitzoekerij en u wilt zeker weten dat alles klopt. Het is bijgevolg maar al te vaak een goed idee om een adviseur te raadplegen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle contacten die nodig zijn om het voordelig voor u te verzorgen.
oversluiten hypotheek Lijndonk
oversluiten hypotheek Lijndonk
oversluiten hypotheek Lijndonk

Wat klanten zeggen over onze adviseurs gespecialiseerd in hypotheken

Volgens de adviseur bij ons in Lijndonk zou het niet gunstig zijn om onze hypotheeklening over te sluiten. We zijn heel blij dat we dit van tevoren even te horen kregen van de hypotheekadviseur. Nu begrijp ik tevens hoe ik mijn omstandigheden wel kan aanpassen om mijn hypotheeklening zo goed als mogelijk over te sluiten. Ingeval je zoekende bent naar een top hypotheekadviseur in Lijndonk raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De voordeligste keuze die we uitgevoerd hebben.
oversluiten hypotheek Lijndonk
Hannah
Happy klant. Ik ben woonachtig in Lijndonk
5/5
Een goede hypotheekadviseur. Beste advies tot nu toe. Bij vragen over bepaalde zaken die nog onduidelijkheid scheppen zijn ze ten alle tijden bereikbaar. Ze denken met je mee van begin tot eind wordt alles goed voor je georganiseerd. Het enige wat ik nog wilde zeggen is dat wanneer je in Lijndonk woont je absoluut met deze hypotheekadviseur moet gaan praten.
oversluiten hypotheek Lijndonk
Eva
familie. Huis in de buurt bij Lijndonk
5/5
Goede service, en snelle behandeling. Ondanks een paar problemen die we tijdens de analyse tegenkwamen heeft de adviseur ervoor gezorgd dat onze hypotheek goed voor ons is over gesloten.
oversluiten hypotheek Lijndonk
Vince
Happy klant. Woonachtig in de buurt van Lijndonk
5/5
We moesten dringend handelen door de omstandigheden en onze hypotheek adviseur heeft ons daar zeer goed in geholpen. Ik kon ze altijd bellen en alles werd direct goed uitgevoerd zodat de ‎hypothecaire lening meteen en goed werd afgehandeld. Ik ben nog steeds onder de indruk van de klantvriendelijkheid.
oversluiten hypotheek Lijndonk
Hugo
Blije familie. Ik Woon in de buurt van Lijndonk
5/5

De Beste Hypotheek oversluiten Lijndonk