Hypotheek oversluiten Rijen

Waar vind u de meest aantrekkelijke rente en allerbeste term voor een hypotheek? U wilt geld besparen aan het eind van de maand? U wilt betere voorwaarden? Neem dan contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Rijen?

U gaat een goedkope hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een deskundige hypotheek adviseur? Waar vind u de meest aantrekkelijke rente en allerbeste term voor een hypotheek bij u in de regio Haansberg, Laareind, Steenoven, Molenschot, Hulten, Seters, Dongen, Dorst, Het Eind, Lijndonk, Groenstraat, Verhoven, Nerhoven, Hoogendijk, Driehoek, Baarschot, Lage Aard, Biestraat, Raakeind, Hooge Ham, Heikant, Heikant, Gilze, Lage Ham, Hooge Aard en Rijen?

kosten oversluiten hypotheek in Rijen

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er komen altijd kosten bij kijken. Die kosten zijn afhankelijk van wanneer u oversluit en bij wat voor bank u zit. Daarnaast zijn er de gebruikelijke andere kosten.

Houdt meer geld over.

U wilt geld besparen aan het eind van de maand? Met onze adviseurs komt u meer te weten bij u in Rijen

Oversluiten van uw hypotheeklening heeft heel veel pluspunten

Afhankelijk van uw hypotheek kan oversluiten veel voordelen voor u geven. Onze hypotheekadviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Rijen.

Is oversluiten goedkoper voor u in Rijen?

Voorkom de valkuilen en laat onze hypotheekadviseur uw situatie bekijken. Krijg zonder extra kosten een gedegen advies!

Is een idee van:

abn amro oversluiten hypotheek Rijen

Uw hypotheeklening oversluiten kan ook zonder perse te moeten verhuizen, bijv. aan het einde van een rentevaste tijdvak. Maar natuurlijk ook wanneer u een meer goedkope rente kunt krijgen bij een andere bank. Het kan ook voorkomen dat de hypotheeklening die u op dit moment heeft veel minder passend bij u is dan een andere hypotheeklening.

Autonome speciaal opgeleide hypotheekadviseurs kijken graag met u mee of uw hypotheeklening nog passend is voor u of dat u een stuk voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Neem contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
U maakt wel kosten bij het oversluiten. Denk bijv. aan een boeterente bij de al lopende hypotheeklening. Maakt u de overstap op het moment van renteherziening, dan zal u de boeterente niet hoeven te voldoen.

Aflossingsvrije hypotheeklening

Bij het oversluiten van de hypotheek dient u er rekening mee houden dat een aflossingsvrije hypotheeklening in de regel niet ongewijzigd mee kan verhuizen. De meeste banken dienen zich aan de regel te houden dat een aflossingsvrije hypotheek niet boven de 50% van de waarde van de woning mag zijn, ook al had u voorheen een hoger aflossingsvrij deel. Natuurlijk zijn er ook hypotheekverstrekkers waar dat wat flexibeler is. Een betrouwbare hypotheekadviseur zal u daar ruim voldoende info over geven.

De Spaarhypotheek

Voor iemand die een spaarhypotheek heeft, heeft het veelal geen nut om over te sluiten naar een lagere rente. Wat er dan kan gebeuren is dat er daardoor een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op volgt. Wat wel veelal gelijk blijft zijn de bruto kosten. Door een lagere hypotheekrenteaftrek zullen bij een lagere rente uw netto lasten veelal weer oplopen. Vraag dan ook ten alle tijden om raad bij een betrouwbare hypotheekadviseur.

De andere geldverstrekker kijkt natuurlijk naar de hoogte van uw hypotheeklening, in relatie tot de waarde van uw appartement. Als uw huis veel minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen, dan is het veelal niet mogelijk om uw hypotheeklening onder te brengen bij een andere geldverstrekker. Een top adviseur zal u zeker daar in begeleiden om te bekijken of u uw hypotheek kunt oversluiten.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Hier vind u een prima overzicht van alle hypotheeklening soorten en hypotheeklening vormen

Wanneer u een huis wilt kopen en geld derhalve moet lenen dan heet dat een hypotheeklening. Het huis is de garantie van de lening. Welke Verschillende soorten Hypotheken Bestaan Er? Hypotheekrenteaftrek is vanaf 2013 nog maar mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Enkel en alleen bij een annuïtaire en lineaire hypotheeklening geldt vanaf 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Hypotheekrenteaftrek wil iedereen wel gebruik van maken? Vanaf 2013 geldt de aftrek enkel voor leningen die bij de looptijd ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden helemaal worden afbetaald. Twee hypotheekvormen voldoen aan deze eisen:

Als er voor elke periode het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het complete bedrag, de som van rente en aflossing per tijdsduur, hetzelfde is, en uiteindelijk aan het einde van de geldigheidsduur het gehele bedrag is terugbetaald, spreekt men van een annuïteitenhypotheek. Elke maand bestaat uw betaling uit gedeelte rente en aflossing. Met de tijd mee gaat u meer afbetalen maar een stuk minder rente betalen. Vanwege dat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor het aftrekken van de hypotheekrente. Het grotere deel van de maandelijkse kosten gaat uit de terugbetaling bestaan waardoor het nettobedrag gaat stijgen. Deze terugbetaling is niet af te trekken.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u elke maand een vast bedrag afbetaald en de rente die u elke maand aflost daardoor daalt. Uw totale maandbedrag daalt daardoor ook iedere maand.

Geen hypotheekrenteaftrek bij de andere hypotheekvormen vanaf 2013
Heeft u vanaf 2013 een andere hypotheekvorm gemaakt dan een annuïtaire of lineaire hypotheeklening? Dan komt u niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Dit komt doordat deze type leningen niet maandelijks en binnen 30 jaar worden afbetaald. Het gaat om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Hypotheekrenteaftrek voor leningen die zijn afgesloten vóór 2013
Als u één van de hierboven genoemde hypotheekleningen heeft gemaakt voor 2013, dan blijft de hypotheekrenteaftrek voor u gelden. Natuurlijk ook als u besluit te gaan verhuizen of uw hypotheeklening oversluit. Dit is dan ook de reden dat de meeste hypotheekverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Wilt u uw hypotheeklening verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe regels wel.

Hypotheken die voor 2013 zijn gemaakt geldt ook maximaal 30 jaar hypotheekrenteaftrek. Is uw hypotheeklening na 30 jaar niet compleet afbetaald? Dan gaan uw netto maandkosten weer stijgen. abn amro oversluiten hypotheek Rijen

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. De SEH begeleid consumenten bij het zoeken van deskundig advies over hypotheken. Enkel en alleen adviseurs met aantoonbaar kennis van zaken over alle hypotheekvormen komen in aanmerking bij de SEH om advies over hypotheken te kunnen geven.

Deze goedkeuring geeft consumenten de garantie dat de hypotheekadviseur in kwestie deskundig is. De goedkeuring gaat epr persoon. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient de benodigde diploma’s te behalen en te voldoen aan bepaalde ervaringseisen. Om de goedkeuring te behouden dient de adviseur ieder jaar een cursus te volgen om zijn kennis bij te houden.

Bij de goedkeuring hoort het accepteren van de beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Dit betekent dat Erkend Hypotheekadviseurs zich aan de regels confirmeren.

De regels op een rij:

De hypotheekadviseur geeft een verantwoord advies en maakt hierin duidelijk wat voor financiele, juridische en fiscale gevolgen belangrijk zijn. De hypotheekadviseur verstrekt geen geen volledige, misleidende of onjuiste info. Altijd houdt de hypotheekadviseur rekening met het belang van zijn client.

de hypotheekadviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan.

de hypotheekadviseur houdt gegevens van klanten geheim.

bij een geschilpunt zal de hypotheekadviseur zich passen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Als een hypotheek adviseur zich niet aan bovenstaande regels van het spel zou houden, loopt hij kans zijn goedkeuring te verliezen. Wie erkend wil worden door de SEH zal een examen bij deze stichting moeten afleggen.

Het gaat dan om een aantal onderwerpen:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: dat zijn in principe de verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomst perspectief: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat kunnen zijn verschillende soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

Als de hypotheek adviseur dit examen heeft gehaald, moet hij of zij aantonen tenminste 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam te zijn. Daarbij moet de hypotheek adviseur tenminste 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Na dit allemaal ben je een erkende hypotheekadviseur maar ben je verplicht ieder jaar een opleiding te volgen om bij te blijven en je expertise ruim voldoende op peil te houden.

abn amro oversluiten hypotheek Rijen

Met vrij telefonische uitleg!

Meest gestelde vragen

Als u uw hypotheeklening gaat oversluiten, neemt u een andere hypotheek waarmee u uw oude hypotheek aflost. U kunt de nieuwe hypotheek bij dezelfde bank aangaan, maar u kan ook gaan voor een nieuwe geldverstrekker, bijv. doordat de condities daar beter zijn voor uw situatie.

Er zitten diverse kosten aan het oversluiten van uw hypotheek. Waarom dan wel gaan voor het oversluiten van uw hypotheek? Het moment wanneer de huidige rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw al bestaande hypotheek, kunt u maandelijks veel kosten besparen. Om dan ook zeker te weten dat het goedkoper voor is, is het essentieel om goed en betrouwbaar advies te krijgen.
Goed advies kost geld natuurlijk. Er gaat best veel werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheek. Het is dan ook vaak een goed idee om een hypotheek adviseur in te schakelen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle contacten die vereist zijn om het zo goed als mogelijk voor u te doen.
abn amro oversluiten hypotheek Rijen
abn amro oversluiten hypotheek Rijen
abn amro oversluiten hypotheek Rijen

Wat klanten zeggen over onze speciaal opgeleide hypotheekadviseurs

De hypotheekadviseur die onze situatie heeft geanalyseerd om bij ons in Rijen een hypotheeklening over te sluiten. De adviezen van de hypotheekadviseur was dan ook vrij belangrijk in onze beslissing en deze heeft ons enorm geholpen om uiteindelijk toch onze hypotheeklening over te kunnen sluiten. Ik raad iedereen aan om van tevoren met de hypotheek adviseur in Rijen eerst alles goed te bekijken. Je hebt echt een vakman hiervoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro er dankbaar voor.
abn amro oversluiten hypotheek Rijen
Lizzy
Blije klant. Woning vlakbij Rijen
5/5
Deze Hypotheek adviseur is meer dan goed. Hypotheekadvies is zeer goed. Helder en recht door zee met de antwoorden. Als iets kan, kan het en andersom natuurlijk ook. Het complete proces van een verse hypotheeklening bij de aankoop van een nieuw huis is goed georganiseerd. Voor degene die in Rijen woont adviseer ik deze hypotheek adviseur aan.
abn amro oversluiten hypotheek Rijen
Amy
klant. Woning vlakbij omgeving van Rijen
5/5
Betrouwbare service, en supersnelle afhandeling. Ondanks een paar vervelende problemen die we tegenkwamen heeft de hypotheek adviseur ervoor kunnen zorgen dat onze hypotheek goed voor ons is over gesloten.
abn amro oversluiten hypotheek Rijen
Jack
Tevreden klant. Woonachtig in Rijen
5/5
We moesten met spoed handelen door de situatie en onze adviseur heeft ons daar heel netjes in geholpen. Ze waren ten alle tijden bereikbaar en door de goede raad kon de hypotheek snel worden afgesloten. Ben nog steeds onder de indruk van de klantvriendelijkheid.
abn amro oversluiten hypotheek Rijen
Sven
Blije klant. Ik ben woonachtig
5/5

De Beste Hypotheek oversluiten Rijen