Hypotheek oversluiten Tervoort

U bent op zoek naar een hypotheek met de allerlaagste rente en allerbeste voorwaarden? U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheek lasten verlagen? U wilt een betere hypotheek met meer voordelige voorwaarden? Neem contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Tervoort?

U wilt heel graag uw hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een zeer ervaren adviseur? U bent op zoek naar een hypotheek met de allerlaagste rente en allerbeste voorwaarden bij u in de regio Kerkeind, Bavel, Bolberg, Eikberg, Roosberg, IJpelaar, IJpelaarseind, Lijndonk, Dorst, Lage Aard, Baarschot, Breda, Molenschot, Hooge Aard, Anneville, Bieberg, Ulvenhout, Geersbroek, Valkenburg, Teteringen, Pennendijk, Seters, Gouwelaar, Snijders-Chaam, Rakens en Tervoort?

oversluiten hypotheek in Tervoort

Oversluiten is niet gratis. Er zitten altijd kosten aan vast. De kosten daarvan is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke hypotheekverstrekker u zit. In elk geval zitten er natuurlijk altijd de standaard kosten aan vast.

Verlaag uw maandelijkse lasten

U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheek lasten verlagen? Bij onze hypotheekadviseur kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Tervoort

Oversluiten van uw hypotheek heeft vele pluspunten

Oversluiten heeft verschillende voordelen. Onze hypotheek adviseur kan u daar een betrouwbaar advies over geven. Neem contact op met onze adviseurs in Tervoort.

Is oversluiten lonend ook voor u in Tervoort?

Voorkom problemen, laat onze hypotheekadviseur er naar kijken. Vraag om een gedegen advies!

Is een idee van:

boeterente oversluiten hypotheek Tervoort

Wie gaat voor de beste rente en daarom een hypotheek bij een andere geldverstrekker wil oversluiten hoeft niet speciaal van appartement gaan veranderen aan het eind van de rentevaste termijn. Doch natuurlijk ook wanneer u een meer goedkope rente krijgen kunt bij een andere hypotheekverstrekker. Het kan ook gebeuren dat de hypotheek die u op dit moment heeft veel minder past bij u dan een andere hypotheek.

Onafhankelijke adviseurs gespecialiseerd in hypotheken kijken graag met u mee of uw hypotheek nog bij u past of dat u voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Bel ons voor een afspraak om de opties te bespreken.
Houdt er trouwens rekening mee dat aan het oversluiten van de hypotheek altijd kosten zitten. Denk bijvoorbeeld aan een boeterente bij de al lopende hypotheek. Maakt u de overstap op het moment van renteherziening, dan zal u geen boeterente hoeven te betalen.

Aflossingsvrije hypotheek

Wanneer u uw hypotheek gaat oversluiten dient u rekening te houden dat een aflossingsvrije hypotheek veelal niet ongewijzigd mee kan verhuizen. Dit is vanwege dat de meeste hypotheekverstrekkers sinds augustus 2011 de regel dienen te hanteren dat bij een aflossingsvrije hypotheek de waarde van uw appartement niet hoger kan zijn dan 50%, ook al had u voorheen een hoger aflossingsvrij deel. Natuurlijk zijn er ook geldverstrekkers waar dat wat flexibeler is. Informeer bij uw geldverstrekker of adviseur welke opties er voor u zijn.

De Spaarhypotheek

Voor een persoon met een spaarhypotheek heeft het over het algemeen geen zin om over te sluiten naar een lagere rente. Wat er dan toch gaat gebeuren is dat er eventueel een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op volgt. Wat wel over het algemeen gelijk kan blijven zijn de bruto lasten. Uw netto lasten zullen bij een lagere rente veelal oplopen door een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag het uw hypotheekadviseur.

Waar de geldverstrekker ook naar zal kijken is de hoogte van de hypotheek die in relatie staat tot de marktwaarde van de woning. De reden dat u uw hypotheek niet kan oversluiten naar een andere geldverstrekker komt regelmatig voor omdat uw appartement een stuk minder waard is dan het hypotheekbedrag. Uw adviseur kan beoordelen of oversluiten te doen is.

U wilt uw hypotheek oversluiten? Een Beeld van Hypotheek Soorten En Hypotheek Vormen

Een hypotheek is een lening waarmee u een woning of bedrijfsruimte kunt kopen. Voor de lening is een onderpand benodigd in de vorm van een uw appartement. Er zijn meerdere soorten hypotheken. Aftrek van uw hypotheekrente is sinds 2013 nog maar mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Enkel en alleen bij annuïtaire en lineaire hypotheek geldt sinds 2013 nog aftrek van uw hypotheekrente. Wilt u gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? De aftrek voor dit soort leningen geldt sinds 2013 met een looptijd van minimaal annuïtair in maximaal 360 maanden helemaal worden afgelost. Deze 2 hypotheekvormen die aan deze eisen voldoen zijn:

Een annuïteitenhypotheek is een hypothecaire lening waarbij voor iedere termijn het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, inclusief rente en aflossing per termijn, gelijk is, en tevens aan het eind van de geldigheidsduur het gehele bedrag is terugbetaald. U betaalt een vast bedrag elke maand dat voor een gedeelte uit rente en een gedeelte uit aflossing bestaat. Doordat u afbetaald, gaat u wel minder rente en steeds meer aflossing betalen. Vanwege dat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor het aftrekken van de hypotheekrente. Het grootste gedeelte van de maandelijkse lasten gaat uit de aflossing bestaan zodat het nettobedrag zal gaan stijgen. Daarom is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u maandelijke een afgesproken bedrag betaald en de rente die u iedere maand aflost hierdoor naar beneden gaat. Uw totale maandbedrag daalt daardoor ook elke maand.

Geen aftrek van uw hypotheekrente bij de andere hypotheekvormen sinds 2013
Als u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheek maar een andere hypotheek heeft gemaakt kunt u niet in aanmerking komen voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit komt vanwege dat er niet elke maand en binnen 30 jaar wordt afgelost. Het gaat om de volgende hypotheekvormen:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen afgesloten voor 2013 en wel hypotheekrenteaftrek hebben
Als u één van de hierboven genoemde hypotheken heeft gemaakt voor 2013, dan blijft de aftrek van hypotheekrente voor u gelden. Natuurlijk ook als u besluit te gaan verhuizen of uw hypotheek oversluit. Dit is dan ook de reden dat de meeste geldverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Was u van plan om uw hypotheek te verhogen? Bij verhoging gelden wel de nieuwe regels dus houdt dan ook daar rekening mee.

Ook voor hypotheken gemaakt vóór 2013 is de hypotheekrente maximaal 30 jaar lang aftrekbaar. Is uw hypotheek na 30 jaar niet compleet afgelost? Dan stijgen uw netto maandlasten. boeterente oversluiten hypotheek Tervoort

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de verenigde hypotheekaanbieders. De SEH begeleid consumenten bij het zoeken van deskundig hypotheekadvies. Enkel de adviseur met aantoonbaar kennis van zaken over alle verschillende hypotheekvormen komen in aanmerking bij de SEH om hypotheekadvies te mogen geven.

Een hypotheekadviseur die via de SEH wordt aangeraden geeft vertrouwen aan de consument. Je wordt dan ook niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheekadviseur. De eisen zijn streng, er moeten een aantal belangrijke diploma’s behaalt worden. Om de erkenning te kunnen houden dient de adviseur elk jaar een cursus te volgen om zijn kennis van zaken te actualiseren.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan natuurlijk ook een essentieel punt. U bent dus verzekerd dat de gedragsregels worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De regels van het spel op een rijtje:

De hypotheekadviseur zal een doordacht advies geven en maakt hierin duidelijk welke financiele, juridische en fiscale gevolgen van belang zijn. Onjuiste en oneerlijke info of nog erger, geen volledige info mag absoluut niet gebeuren. Ten alle tijden houdt de hypotheekadviseur rekening met de belangen van zijn klant.

de hypotheekadviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

Geheimhouding gegevens clienten.

bij een dispuut zal de hypotheekadviseur zich onderwerpen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Wanneer een adviseur zich niet aan de gedragsregels zou houden, loopt hij kans zijn erkenning te verliezen. Wie goedgekeurd wil worden door de SEH zal een examen bij deze stichting moeten afleggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

Bijna alles over belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: dat zijn in principe alle soorten verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
voorziening voor de toekomst: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat kunnen zijn verschillende soorten begrotingen en leenvormen.
recht: bijvoorbeeld het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

Als de adviseur dit examen heeft gehaald, moet hij of zij aantonen tenminste 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam te zijn. Hierbij moet de hypotheekadviseur tenminste 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Verder dienen Erkend Hypotheekadviseurs elk jaar een cursus te volgen om hun expertise op peil te houden.

boeterente oversluiten hypotheek Tervoort

Met kosteloze telefonische consult!

Meest gestelde vragen

Wanneer u uw hypotheek oversluit, neemt u een andere hypotheek waarmee u uw al bestaande hypotheek afbetaald. U kunt de nieuwe hypotheek bij dezelfde hypotheekverstrekker aangaan, en ook is het soms voordeliger het bij een andere hypotheekverstrekker over te sluiten, bijvoorbeeld omdat de voorwaarden er beter zijn voor uw omstandigheden.

Er zitten meerdere extra kosten aan het oversluiten van uw hypotheek. Hoezo dan toch gaan voor het oversluiten van uw hypotheek? Indien de huidige hypotheekrente lager is dan de rente van uw oude hypotheek, kunt u elke maand veel kosten uitsparen. Het is dan ook belangrijk om de lasten en de voordelen tegen elkaar af te wegen, voordat u een beslissing kan maken.
Wie goed advies van een adviseur wilt krijgen zal er voor dienen te betalen. Het is dan natuurlijk ook veel werk en u wilt verzekerd er van zijn dat alles klopt. Het is dan ook maar al te vaak verstandig om een adviseur te raadplegen. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle contacten die benodigd zijn om het zo gunstig als mogelijk voor u te doen.
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort

Wat onze klanten zeggen over onze adviseurs gespecialiseerd in hypotheken

Volgens de adviseur bij ons in Tervoort was het niet echt te doen om onze hypotheek over te sluiten. Het goede advies van de hypotheekadviseur heeft ons geholpen om uiteindelijk toch onze hypotheek over te kunnen sluiten. Wanneer je op zoek bent naar een goede hypotheekadviseur in Tervoort raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De voordeligste beslissing die we gedaan hebben.
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort
Jasmijn
Happy klant. Woonachtig in Tervoort
5/5
Heel precies in zijn analyse deze hypotheekadviseur. Hypotheekadvies is zeer leerrijk. Duidelijk en recht door zee met de antwoorden. Als het kan, kan het en andersom natuurlijk ook. Het hele proces van een verse hypotheek bij de aankoop van een nieuw huis is goed geregeld. Voor iedereen die in Tervoort woont adviseer ik deze adviseur aan.
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort
Loïs
familie. Woning vlakbij buurt bij Tervoort
5/5
Top service, zeer snelle analyse. Ondanks een aantal vervelende problemen die we tijdens de analyse tegenkwamen heeft de adviseur ervoor gezorgd dat onze hypotheek gunstig voor ons is over gesloten.
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort
Tom
Happy klant. Woning bij Tervoort
5/5
Wij hadden heel snel een hypotheekadviseur nodig voor onze omstandigheden en er is contact opgenomen met hypotheekoversluiten.pro. Zij hebben ons uitstekend met onze vervelende problemen geholpen. Ze waren altijd bereikbaar en door de goede raad kon de hypotheek snel worden afgesloten. Ik ben zeer te spreken.
boeterente oversluiten hypotheek Tervoort
Jan
Happy familie. Woning vlakbij buurt bij Tervoort
5/5

Goedkope Hypotheek oversluiten Tervoort