Hypotheek oversluiten Ulvenhout

U bent op zoek naar een hypotheeklening met de laagste rente en beste voorwaarden? Houdt meer geld over. U wilt meer voordelige voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Ulvenhout?

Hypotheek oversluiten? Weet u al bij welke hypotheekadviseur? U bent op zoek naar een hypotheeklening met de laagste rente en beste voorwaarden bij u in de regio Pennendijk, Bieberg, Gouwelaar, Anneville, Geersbroek, Breda, Notsel, Rakens, Roosberg, Eikberg, Valkenburg, Bavel, Kerkeind, IJpelaar, IJpelaarseind, Heerstaaien, Overa, Bolberg, Tervoort, Hout, Galder, Snijders-Chaam, Effen, Lage Aard, Klooster en Ulvenhout?

oversluiten hypotheek in Ulvenhout

Oversluiten kost ten alle tijden geld. Er zitten natuurlijk altijd kosten aan vast. Hoe hoog die zijn is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke geldverstrekker u zit. In elk geval zitten er altijd de gebruikelijke kosten aan vast.

U wilt uw maandelijkse hypotheeklening verlagen?

Houdt meer geld over. Met onze hypotheek adviseur komt u meer te weten bij u in Ulvenhout

Oversluiten van uw ‎hypothecaire lening heeft vele pluspunten

Afhankelijk van uw hypotheek kan oversluiten veel extra voordelen voor u geven. Onze hypotheekadviseur kan u daar een goed advies over verstrekken. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in Ulvenhout.

Is oversluiten een voordeel voor U in Ulvenhout?

Voorkom problemen en laat onze hypotheekadviseur uw situatie bekijken. Vraag om een gratis advies!

bedraagt een idee van:

bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout

Om een ‎hypothecaire lening over te sluiten aan het einde van een rentevaste termijn hoeft u niet van appartement te veranderen. Of vanwege dat u intussen bij uw actuele hypotheekverstrekker of bij een andere geldverstrekker een gunstiger rente krijgt. Of mogelijkerwijs past een andere ‎hypothecaire lening een stuk beter bij uw persoonlijke situatie?

Independent hypotheekadviseurs adviseren u graag of uw ‎hypothecaire lening nog passend is voor u of dat u voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Een afspraak is zo gemaakt om al de meerdere opties te onderzoeken.
U maakt wel kosten voor het oversluiten. Dan moet u denken aan bijvoorbeeld een boeterente bij een al lopende ‎hypothecaire lening. Maakt u een overstap op het moment van renteherziening, dan zal u geen boeterente hoeven te voldoen.

Aflossingsvrije ‎hypothecaire lening

Bij het oversluiten van een hypotheek dient u rekening te houden dat een aflossingsvrije ‎hypothecaire lening doorgaans niet ongewijzigd mee kan verhuizen. De meeste banken hanteren vanaf augustus 2011 de regel dat een aflossingsvrije hypotheek niet hoger mag zijn dan 50 % van de marktprijs van de woning, ook zelfs wanneer u hiervoor al een hoger aflossingsvrij deel had. Er zijn ook geldverstrekkers die meer ruimte zullen bieden. Informeer eens bij uw geldverstrekker of hypotheek adviseur welke methodes er voor uw hypotheek.

De Spaarhypotheek

Voor degene die een spaarhypotheek heeft, heeft het veelal geen nut om over te sluiten naar een lagere rente. Wat er dan gebeurd is dat er eventueel een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op volgt. Wat wel veelal gelijk blijft zijn de bruto kosten. Door een lagere hypotheekrenteaftrek zullen bij een lagere rente uw netto lasten veelal weer oplopen. Vraag dan ook ten alle tijden advies bij een ervaren hypotheek adviseur.

De nieuwe geldverstrekker kijkt natuurlijk naar de hoogte van uw ‎hypothecaire lening, in verhouding tot de waarde van uw huis. De reden dat u uw ‎hypothecaire lening niet kan oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker komt veel voor doordat uw huis minder waard is dan het hypotheekbedrag. Uw hypotheek adviseur kan zien of oversluiten mogelijk is.

Uw Hypotheek oversluiten? Een Overzicht van Hypotheek Soorten En Hypotheek Vormen

Een hypotheek is een lening waardoor u een woning of bedrijfsruimte kunt gaan kopen. Het appartement is onderpand van de lening. Wat voor verschillende soorten hypotheekleningen kan ik afsluiten? Hypotheekrenteaftrek is vanaf 2013 nog maar mogelijk bij een beperkt soorten recht.

Sinds 2013 enkel hypotheekrenteaftrek bij een annuïtaire en lineaire ‎hypothecaire lening. Wilt u ook gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek? De aftrek voor dit soort leningen geldt vanaf 2013 met een looptijd van tenminste annuïtair in maximaal 360 maanden helemaal worden afgelost. 2 hypotheekvormen voldoen aan deze vereisten:

Indien er voor elke periode het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, de som van rente en aflossing per termijn, hetzelfde is, en tevens aan het einde van de looptijd de gehele lening is terugbetaald, dan spreekt men van een annuïteitenhypotheek. Elke maand bestaat uw betaling uit gedeelte rente en aflossing. Doordat u aflost, gaat u steeds veel minder rente en steeds meer aflossing betalen. Aangezien het bedrag bruto is zal u in aanmerking komen voor aftrek van de hypotheekrente. Het grotere deel van de maandelijkse kosten gaat uit de aflossing bestaan waardoor het nettobedrag zal gaan stijgen. Daarom is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek houdt in dat u maandelijke een vast bedrag betaald en de rente die u elke maand betaald hierdoor daalt. Het totale maandelijkse bedrag daalt hierdoor ook iedere maand.

Sinds 2013 is er geen hypotheekrenteaftrek bij de andere hypotheekvormen
Heeft u vanaf 2013 een andere hypotheekvorm gemaakt dan een annuïtaire of lineaire ‎hypothecaire lening? Dan komt u niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Dit komt vanwege dat er niet maandelijks en binnen 30 jaar wordt afgelost. Deze volgende hypotheekvormen zijn:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Leningen die zijn afgesloten voor 2013 en wel hypotheekrenteaftrek hebben
De hypotheekrenteaftrek is enkel en alleen nog van kracht als u een van de hierboven genoemde hypotheekleningen voor 2013 heeft gemaakt. Natuurlijk ook als u gaat verhuizen of uw ‎hypothecaire lening oversluit. Daarom worden deze hypotheekvormen nog steeds aangeboden door de meeste geldverstrekkers. Wilt u uw ‎hypothecaire lening verhogen? Wanneer u wilt verhogen moet u wel met de nieuwe hypotheekregels rekening houden.

Ook voor hypotheekleningen afgesloten vóór 2013 is de hypotheekrente maximaal 30 jaar lang aftrekbaar. U moet er wel rekening mee houden dat als u na 30 jaar niet alles helemaal heeft afgelost uw netto maandlasten weer gaan stijgen. bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout

Op initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur gesticht. Dit wordt de SEH genoemd. Deskundig advies over hypotheekleningen is erg belangrijk voor consumenten en de SEH helpt daarbij. Enkel en alleen de adviseur met bewezen verstand van zaken over alle hypotheekvormen kunnen in aanmerking komen bij de SEH om advies over hypotheken te kunnen geven.

Deze goedkeuring geeft de consument de zekerheid dat de hypotheek adviseur in kwestie deskundig is. De goedkeuring is persoonsgebonden. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient wel de vereiste diploma’s te halen en te voldoen aan bepaalde eisen. Om de goedkeuring te behouden dient de adviseur elk jaar een opleiding te volgen om zijn kennis van zaken bij te houden.

Bij de goedkeuring hoort het ondertekenen van de zogeheten beroepscode van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. U bent dus gewaarborgd dat de regels worden nageleefd door de hypotheek adviseur.

De regels op een rij:

Bij een betrouwbaar advies zal u duidelijk worden verteld wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheek. De hypotheek adviseur zal geen onvolledige of onjuiste informatie geven. Ten alle tijden houdt de hypotheek adviseur rekening met de belangen van zijn klant.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waaraan de hypotheek adviseur zich zal houden.
de hypotheek adviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

de hypotheek adviseur houdt informatie van klanten ten alle tijden geheim.

bij een dispuut zal de hypotheek adviseur zich passen aan Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheek adviseur kan zijn goedkeuring door de SEH kwijtspelen als die zich niet houdt aan bovenstaande gedragsregels. Om Erkend Adviseur te kunnen worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen.

De volgende vakgebieden komen hier aan de orde:

Alles over belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen die te maken hebben met de ‎hypothecaire lening.
toekomst perspectief: denk hierbij aan pensioen en de diverse soorten spaarregelingen
financieringen: de verschillende leenvormen en begrotingen.
rechtsvormen: bijvoorbeeld het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

De hypotheek adviseur die dit uitgebreide examen gehaald heeft moet tevens nog aantonen dat deze minimaal 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam is. Daarbij moet de adviseur minimaal 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Na dit alles ben je een erkende hypotheek adviseur en ben je verplicht ieder jaar een cursus te volgen om op de hoogte te blijven en je vakbekwaamheid voldoende op peil te houden.

bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout

Met vrij telefonische coaching!

Meest gestelde vragen

Wanneer u uw ‎hypothecaire lening oversluit, neemt u een nieuwe hypotheek waarmee u uw oude hypotheek aflost. U kunt een goedkope nieuwe hypotheek bij dezelfde geldverstrekker afsluiten, en in principe is het vaak voordeliger het bij een andere geldverstrekker over te sluiten, bijvoorbeeld vanwege dat de voorwaarden er gunstiger zijn voor uw situatie.

Alhoewel er verschillende kosten aan het oversluiten van een hypotheek zijn, waarom is het dan toch lonend?? Dat heeft te maken met als de rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw oude hypotheek. Het kan u best veel geld besparen op maandelijkse basis. Het is daardoor ook belangrijk om de lasten en de baten tegen elkaar af te wegen, alvorens u een beslissing kan maken.
Goed advies kost geld natuurlijk. Er gaat veel werk in zitten bij het oversluiten van uw hypotheek. Dat het geld kost is duidelijk doch ga niet uitsparen op een gekwalificeerde hypotheekadviseur. Ze begeleiden u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle relaties die benodigd zijn om het zo goed als mogelijk voor u te regelen.
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout

Wat onze klanten zeggen over onze hypotheekadviseurs

De hypotheekadviseur die voor ons heeft gekeken om bij ons in Ulvenhout een ‎hypothecaire lening over te sluiten. Het advies van de hypotheekadviseur was dan ook vrij essentieel in onze beslissing en dit heeft dan ook ons enorm geholpen om uiteindelijk toch onze ‎hypothecaire lening over te kunnen sluiten. Wanneer je zoekende bent naar een top hypotheekadviseur in Ulvenhout raad ik je hypotheekoversluiten.pro aan. De beste keuze die we gedaan hebben.
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout
Esmee
Klant. Woonachtig in Ulvenhout
5/5
Heel goed in zijn analyse deze hypotheekadviseur. Allerbeste advies tot nu toe. Bij vragen over de zaken die nog niet helemaal overzichtelijk zijn, zijn ze ten alle tijden bereikbaar. Het hele proces van een nieuwe ‎hypothecaire lening bij het kopen van een nieuw appartement is goed geregeld. Het enige wat ik nog kan zeggen is wanneer je in Ulvenhout woont je zeker met deze hypotheekadviseur moet gaan overleggen.
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout
Noor
klant. Woning dichtbij buurt van Ulvenhout
5/5
Goede service, zeer supersnelle analyse. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder kosten ervoor kunnen zorgen dat de ‎hypothecaire lening is over gesloten.
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout
Olivier
Happy klant. Woonachtig in Ulvenhout
5/5
We hadden geen keus en moesten met spoed handelen vanwege de situatie en onze hypotheekadviseur heeft ons daar zeer goed in geholpen. Ik kon ze iedere keer bellen en alles werd meteen goed gedaan zodat de ‎hypothecaire lening gemakkelijk en goed werd geregeld. Ik ben nog steeds wel onder de indruk van de ervaring en klantvriendelijkheid.
bestaande hypotheek oversluiten in Ulvenhout
Sven
Happy klant. Wij Wonen in de buurt van Ulvenhout
5/5

Betrouwbare Hypotheek oversluiten Ulvenhout