Hypotheek oversluiten Vrachelen

Bij wie vind u de laagste rente en allerbeste condities voor een hypotheek? Verlaag uw maandelijkse kosten U wilt meer aantrekkelijke voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Video afspelen

uw hypotheek oversluiten bij u in Vrachelen?

U gaat een goedkope hypotheek oversluiten? U bent op zoek naar een gespecialiseerde hypotheek adviseur? Bij wie vind u de laagste rente en allerbeste condities voor een hypotheek bij u in de regio Den Hout, Hespelaar, Ter Aalst, ’s-Gravenmoer, Eind van Den Hout, Steelhoven, Made, Vijfhuizen, Oosterhout, Statendam, Hoeveneind, Stuivezand, Heikant, Strikberg, Teteringen, Het Zand, Terheijden, Hoogendijk, Oosteind, Geertruidenberg, Helkant, Seters, Wagenberg, Oud-Drimmelen, Drimmelen en Vrachelen?

oversluiten hypotheek in Vrachelen

Oversluiten is niet gratis. Er zitten ten alle tijden kosten aan vast. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk op het moment wanneer u oversluit en bij wat voor hypotheekverstrekker u zit. Daarnaast zijn er standaard andere kosten.

U wilt uw maandelijkse hypotheeklening verlagen?

Verlaag uw maandelijkse kosten Bij onze hypotheekadviseur kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Vrachelen

Voordelen van het oversluiten van uw hypotheek

Afhankelijk van uw hypotheek kan oversluiten veel extra voordelen voor u geven. Onze hypotheekadviseur kan u daar een degelijk advies over geven. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in Vrachelen.

Is oversluiten lonend voor U in Vrachelen?

Voorkom de valkuilen, laat onze hypotheek adviseur er naar kijken. Maak zeker gebruik van onze service!

bedraagt een idee van:

sns hypotheek oversluiten in Vrachelen

Om een hypotheek over te sluiten aan het einde van een rentevaste termijn hoeft u niet van woning te veranderen. Maar ook wanneer u een meer goedkope rente krijgen kunt bij een andere hypotheekverstrekker. Het kan ook voorkomen dat de hypotheek die u nu heeft veel minder past bij u dan een andere hypotheek.

Independent speciaal opgeleide hypotheekadviseurs adviseren u graag of uw hypotheek nog passend is voor u of dat u voordeliger uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Een afspraak is zo gemaakt om al deze meerdere keuzes te bekijken.
Waar u wel rekening mee dient te houden is dat bij het oversluiten van de hypotheek natuurlijk altijd kosten zitten. U kunt bijv. een boeterente krijgen, als u uw lopende hypotheek laat veranderen of omdat u gaat vertrekken bij uw actuele geldverstrekker. Alleen wanneer u heeft besloten te gaan veranderen naar een de andere hypotheek bij een rente herziening zal er geen sprake zijn van een boeterente.

De Aflossingsvrije hypotheek

Een aflossingsvrije hypotheek kunt u niet zomaar ongewijzigd meeverhuizen als u de hypotheek oversluit. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren vanaf augustus 2011 de regel dat een aflossingsvrije hypotheek niet boven de 50% van de waarde van uw woning mag zijn, zelfs als u daarvoor al een hoger aflossingsvrij deel had. Uiteraard zijn er ook hypotheekverstrekkers waar dat wat flexibeler is. Informeer bij uw geldverstrekker of adviseur wat voor opties er voor u zijn.

De Spaarhypotheek

Met een spaarhypotheek heeft het doorgaans geen zin om over te sluiten naar een lagere rente. Wat er dan gebeurd is dat er daardoor een hogere verzekeringspremie of inleg op de bankspaarrekening op gaat volgen. Wat wel over het algemeen hetzelfde dient te zijn zijn de bruto lasten. Uw netto lasten kunnen bij een lagere rente vaak oplopen vanwege een lagere hypotheekrenteaftrek. Vraag dan ook ten alle tijden advies bij een ervaren hypotheekadviseur.

De andere geldverstrekker kijkt tevens naar de hoogte van uw hypotheek, in verhouding tot de marktwaarde van uw huis. De reden dat u uw hypotheek niet kan oversluiten naar de andere hypotheekverstrekker komt vaak voor omdat uw woning of bedrijfsruimte veel minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Een top adviseur kan u zeker daar in assisteren om te bekijken of u uw hypotheek kunt oversluiten.

Uw Hypotheek oversluiten? Hier vind u een goed samenvatting van alle hypotheek type en hypotheek vormen

Wanneer u een appartement wilt kopen en geld wil lenen heet dat een hypotheek. Voor de lening is een onderpand nodig in de vorm van een huis. Wat voor verschillende soorten hypotheekleningen kan ik aangaan? Aftrek van uw hypotheekrente is vanaf 2013 enkel en alleen nog aan te vragen bij een beperkt type recht.

Vanaf 2013 alleen aftrek van uw hypotheekrente bij een annuïtaire en lineaire hypotheek. Wilt u gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? De aftrek voor leningen geldt vanaf 2013 voor een looptijd van tenminste annuïtair in maximaal 360 maanden helemaal worden afgelost. Deze 2 hypotheekvormen welke aan deze eisen voldoen zijn:

Een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarin voor iedere tijdsduur het bedrag wat moet worden afgelost zo wordt gekozen, dat de totale betaling, inclusief rente en aflossing per tijdsduur, gelijk is, en uiteindelijk aan het einde van de geldigheidsduur de gehele lening is afbetaald. Elke maand betaald u een gedeelte rente en aflossing. Omdat u aflost, gaat u steeds minder rente en steeds meer aflossing betalen. Aangezien het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor aftrek van de hypotheekrente. Het nettobedrag stijgt gelijkmatig, omdat een steeds groter gedeelte van de maandelijkse lasten uit aflossing bestaat. Bijgevolg is deze aflossing weer niet aftrekbaar.

Een lineaire hypotheek betekent dat u elke maand een vast bedrag afbetaald en de maandelijkse rente hierdoor daalt. Uw totale maandbedrag daalt hierdoor ook iedere maand.

Vanaf 2013 is er geen aftrek van uw hypotheekrente bij andere hypotheekvormen
Wanneer u in 2013 geen annuïtaire of lineaire hypotheek maar een andere hypotheek heeft gemaakt komt u niet meer in aanmerking voor aftrek van uw hypotheekrente. Dit heeft te maken met het feit dat er niet maandelijks en binnen 30 jaar wordt afgelost. Deze hypotheekvormen zijn:

aflossingsvrije hypotheek
bankspaarhypotheek
spaarhypotheek
beleggingshypotheek
spaarbeleggingshypotheek
traditionele levenhypotheek
krediethypotheek

Hypotheekrenteaftrek voor leningen afgesloten vóór 2013
De aftrek van hypotheekrente is enkel en alleen nog geldig indien u een van de hierboven genoemde hypotheekleningen voor 2013 heeft gemaakt. Dat geldt ook ook wanneer u gaat verhuizen, en als u uw hypotheek oversluit. Dit is dan ook de reden dat de meeste hypotheekverstrekkersdeze vormen van hypotheken aanbieden. Wilt u uw hypotheek verhogen? Dan gelden voor de verhoging de nieuwe hypotheekregels wel.

Ook voor hypotheekleningen die zijn afgesloten vóór 2013 is de hypotheekrente met een maximum van 30 jaar lang aftrekbaar. U moet er wel rekening mee houden dat indien u na 30 jaar niet alles helemaal heeft afgelost uw netto maandelijkse lasten weer kunnen stijgen. sns hypotheek oversluiten in Vrachelen

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Deskundig advies over hypotheekleningen is uitermate belangrijk voor consumenten en de SEH helpt daarbij. Zij doet dit door speciaal opgeleide hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft de consument de garantie dat de hypotheekadviseur in kwestie oordeelkundig is. Je wordt niet zomaar door de SEH goedgekeurd als hypotheekadviseur. De eisen zijn streng, er moeten een paar essentiële diploma’s behaalt worden. En ieder jaar dient de adviseur een opleiding te volgen om bij te blijven.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan ook een belangrijk punt. Dit betekent dat Erkend Hypotheekadviseurs zich aan de gedragsregels houden.

De gedragsregels op een rij:

Bij een betrouwbaar advies word u eenvoudig verteld welke de financiele en fiscale gevolgen zijn bij het afsluiten van een hypotheek. Onjuiste en misleidende info of erger, onvolledige info is uit den boze. Altijd houdt de hypotheekadviseur rekening met het belang van zijn client.

de hypotheekadviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

Geheimhouding gegevens klanten.

bij een geschilpunt zal de hypotheekadviseur zich onderwerpen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn erkenning door de SEH kwijtspelen als die zich niet houdt aan bovenstaande gedragsregels. Om Erkend Hypotheekadviseur te kunnen worden, moeten adviseurs gespecialiseerd in hypotheken een examen bij de SEH afleggen.

In dit examen komen de volgende vakgebieden aan de orde:

belastingen: hieronder vallen de inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De verschillende type verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomst perspectief: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: de verschillende leenvormen en begrotingen.
recht: bijv. het onderscheid tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het huis.

De hypotheekadviseur die dit uitgebreide examen gehaald heeft moet bovendien nog kunnen aantonen dat deze tenminste 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam is. Daar bovenop moet de hypotheekadviseur ook nog eens tenminste 50% van zijn tijd actief zijn als hypotheek adviseur. Verder dienen Erkend Adviseurs gespecialiseerd in hypotheken ieder jaar een cursus te volgen om hun vakbekwaamheid op peil te houden.

sns hypotheek oversluiten in Vrachelen

Met gratis telefonische advies!

Meest gestelde vragen

Bij het oversluiten van een hypotheek neemt u een andere hypotheek waar u uw nog bestaande hypotheek mee afbetaald. Deze nieuwe hypotheek kan bij dezelfde hypotheekverstrekker, doch u kunt ook gaan voor een nieuwe hypotheekverstrekker, bijv. vanwege dat de condities daar gunstiger zijn voor uw situatie.

Er zitten meerdere kosten aan het oversluiten van uw hypotheek. Hoezo dan wel gaan voor het oversluiten van uw hypotheek? Wanneer de actuele rente van de hypotheek lager is dan de rente van uw oude hypotheek, kunt u maandelijks veel kosten uitsparen. Het is dan ook van belang om de kosten en de baten tegen elkaar af te wegen, alvorens u een beslissing kan maken.
Degene die advies van een hypotheek adviseur wilt krijgen zal daar voor moeten betalen. Het is dan ook veel uitzoekerij en u wilt zeker weten dat alles klopt. Dat het geld kost is helder doch ga niet uitsparen op een zeer ervaren hypotheek adviseur. Ze helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek en hebben alle relaties die nodig zijn om het voordelig voor u te organiseren.
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen

Wat klanten zeggen over onze speciaal opgeleide hypotheekadviseurs

Volgens de hypotheek adviseur bij ons in Vrachelen was het niet echt mogelijk om onze hypotheek over te sluiten. We zijn dan natuurlijk heel blij dat we dit van tevoren even te horen kregen van de hypotheek adviseur. Nu weet ik tenminste ook hoe ik mijn situatie wel kan veranderen om mijn hypotheek zo gunstig als mogelijk over te sluiten. Ik raad iedereen aan om van tevoren even met de hypotheek adviseur in Vrachelen eerst even alles goed te bestuderen. Je hebt nu een keer echt een specialist daarvoor nodig. We zijn hypotheekoversluiten.pro er dankbaar voor.
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen
Noor
Klant. Woning in de regio van Vrachelen
5/5
Ervaren in zijn analyse deze hypotheek adviseur. Hypotheekadvies is leerzaam. Duidelijk en recht door zee met de uitleg. Als het kan, kan het en andersom ook. Vanaf het begin tot het einde wordt alles top voor je gerealiseerd. Voor iedereen die in Vrachelen woont raad ik deze hypotheek adviseur van harte aan.
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen
Lieke
familie. Wij Wonen in de regio van Vrachelen
5/5
Goede service, zeer snelle analyse. Ook al zaten er een aantal ingewikkelde zaken tussen heeft de adviseur toch zonder kosten ervoor gezorgd dat de hypotheek is over gesloten.
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen
Jens
Klant. Woonachtig in Vrachelen
5/5
We hadden geen keus en moesten heel snel handelen vanwege de situatie en onze hypotheekadviseur heeft ons daar zeer goed in geholpen. Ze waren ten alle tijden bereikbaar en door de goede raad werd de hypotheek snel over gesloten. Ik ben heel erg te spreken.
sns hypotheek oversluiten in Vrachelen
Hugo
Blije familie. Woning dichtbij regio van Vrachelen
5/5

Voordelige Hypotheek oversluiten Vrachelen