boete oversluiten hypotheek aftrekbaar in Breda

Kosten oversluiten hypotheek Breda

U zoekt een hypotheeklening met de allerlaagste rente en beste condities? U wilt natuurlijk ook uw maandelijkse hypotheek lasten verlagen? U wilt meer aantrekkelijke voorwaarden? Neem dan nu snel contact met ons op

Kosten oversluiten hypotheek bij u in Breda?

U wilt heel graag uw kosten oversluiten hypotheek? U bent op zoek naar een deskundige hypotheekadviseur? U zoekt een hypotheeklening met de allerlaagste rente en beste condities bij u in de regio Bieberg, IJpelaarseind, IJpelaar, Roosberg, Ulvenhout, Kerkeind, Eikberg, Bavel, Pennendijk, Tervoort en Breda?

oversluiten hypotheek in Breda

Oversluiten kost altijd geld. Er zitten ten alle tijden kosten aan vast. Die kosten zijn afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij wat voor hypotheekverstrekker u zit. Bovendien zijn er standaard andere kosten.

Voordelen van het oversluiten van uw ‚Äéhypothecaire lening

Afhankelijk van uw hypotheek heeft oversluiten vele voordelen voor u. Onze adviseur kan u daar een goed advies over verstrekken. Neem contact op met onze hypotheek adviseur in Breda.

Is oversluiten goedkoper voor u in Breda?

Voorkom de valkuilen, laat onze adviseur er naar kijken. Krijg zonder extra kosten advies!

Kosten oversluiten hypotheek voor een lineaire hypotheek lening. Iedere maand betaalt u een afgesproken bedrag aan terugbetaling, waardoor het bedrag aan rente maandelijks daalt. Het totale maandelijkse bedrag daalt hierdoor ook iedere maand.

Op initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur gesticht. Dit wordt de SEH genoemd. Oordeelkundig advies over hypotheekleningen is uitermate belangrijk voor consumenten en de SEH begeleid daarbij. Alleen adviseurs met bewezen kennis van zaken over alle verschillende hypotheekvormen komen in aanmerking bij de SEH om advies over hypotheken te kunnen geven.

Deze goedkeuring geeft de consument de zekerheid dat de hypotheekadviseur deskundig is. De goedkeuring is persoonsgebonden. Om erkend hypotheekadviseur te worden dient de adviseur de vereiste diploma’s te behalen en te voldoen aan bepaalde ervaringseisen. En elk jaar moet de adviseur een opleiding volgen om bij te blijven.

Bij de goedkeuring hoort het ondertekenen van de beroepscode van de SEH. U bent daardoor verzekerd dat de gedragsregels worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De gedragsregels op een rij:

Bij een gedegen advies zal u duidelijk worden verteld wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheek. De hypotheekadviseur verstrekt geen onvolledige, misleidende of onjuiste informatie. De hypotheekadviseur houdt rekening met de belangen van de klant.

de hypotheekadviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

de hypotheekadviseur houdt gegevens van clienten altijd geheim.

de hypotheekadviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn goedkeuring door de SEH kwijtraken als deze zich niet houdt aan bovenstaande gedragsregels. Om Erkend Hypotheek adviseur te worden, moeten adviseurs gespecialiseerd in hypotheken een examen bij de SEH afleggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Bijna alles over belastingen: dit gaat over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: dat zijn in principe de verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
voorziening voor de toekomst: bijvoorbeeld bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: dat kunnen zijn verschillende soorten begrotingen en leenvormen.
rechtsvormen: bent u gehuwd of is er een samenwoningscontract en op wiens naam staat het huis.

De hypotheekadviseur die dit strenge examen heeft gehaald moet ook nog aantonen dat deze tenminste 1 jaar als adviseur gewerkt heeft. Hierbij moet de hypotheek adviseur tenminste 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Verder dienen Erkend Speciaal opgeleide hypotheekadviseurs elk jaar een opfrissingscursus te volgen om hun expertise op peil te houden.